Çikolata kistin var demi canım?
Bendede 2 tane var ve yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum ben de.
daha nişanlıyım. evlenince bırakıcam hapı.
Bu şekilde hamile kalan birçok insan var.
Öyle bir topikta var hatta burda. kistle hamile kalanlar diye...
Kalırsın hamile canım, kalınmaz diye birşey yok ama bir de doktoruna danış bakalım o ne dicek?
Benim doktorum evlenince hapı bırak demişti.
geçmiş olsun canım, benim doğumdan önce yıllardır süren tek şikayetim ağrılı adet olmamdı, kaç kez doktora gittim, vajinal ultrasonda hep her şey çok iyi çıktı, çocuk yapmaya karar verdim 4. ay da hamile kaldım, doğum esnasında bebeğim çıktıktan sonra doktorun gözleri pörtledihiç unutmuyorum " aman aman bakın endomet bilmem neleri görüyormusunuz her yere yayılmış" ben de anlamadım tırstım zaten kafam bi milyon doğum masasında o ne demek doktor bey dedim çikolata kistleri dedi, bebeğinin yanına gitmen uzun sürecek bunları temizlememiz lazım dedi, yaklaşık 45 dakika sürdü, bir pet bardak dolusu irili ufaklı kist varmış, doktora bunlar ultrasonda neden görünmedi dedim görünmeyebilir dedi, ben o kistlerin varlığını bilseydim eminim psikolojik olarak hamile kalamazdım, sen de olmaz diye düşünme zaten doğumdan önce küçük olanlara müdahale etmiyolar, içini rahat tut, iyi bir merkezde tedavi ol.
bekarım bilmiyorum bu durumları canım..
ama sana canı gönülden şuan dua ettim rabbim gül yüzünüzü güldürsün hayırlı şekilde bebeğiniz olur inşALLAH AMİN..
Bol bol dua et tatlım
gerçektenmi ya.inanmıyorum rabbim verecekse bi şekilde veriyo.rabbim evladınada uzun ömürler versin inşallah
ayyy inşallah canım ağzından bal damlıyor.bende hapı içemeyecem daha fazla kalbime dokundu çünkü.soğan suyuna devammm :))
Evet canım devam et madem.
Düşüncelerini de olumlu frekansta tut hep.
Emin ol kaçtane kişisel gelişim kitabı okuduysam hepsinde aynı şey yazıyor.
Akışına bırak. En doğru zamanda olucaktır zaten.
Allah'a ve meleklerine isteğini belirt ve yollarından çekil.
Olumsuz düşünce ve korkular bunu engeller canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?