yokmu umut verecek???

zehra9090

hissediyorum bebeğim çok az kaldı....
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.870
146
363
arkadaşlar merhaba.cmts dr a gittiğimde kistimin adetle atılmadığını hatta 4 cm olduğunu öğrendim.dr gynelle diye doğum kontrol ilacı verdi.ama 2 gündür kalbimde batma oluyo.ilacı içmekte istemiyorum bebişim bi an önce gelsin istiyorum:34:
bugün 5. günüm ve soğan suyuna tekrar başladım.ve hapı içmeyecem yarında dr umu arayacam.varmı bu şekilde gebe kalan.ne olur duyarsız kalmayın.16 aydır istiyoruz hala olmadı :5:

bekarım bilmiyorum bu durumları canım..
ama sana canı gönülden şuan dua ettim rabbim gül yüzünüzü güldürsün hayırlı şekilde bebeğiniz olur inşALLAH AMİN..
Bol bol dua et tatlım

Çikolata kistin var demi canım?
Bendede 2 tane var ve yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum ben de.
daha nişanlıyım. evlenince bırakıcam hapı.
Bu şekilde hamile kalan birçok insan var.
Öyle bir topikta var hatta burda. kistle hamile kalanlar diye...
Kalırsın hamile canım, kalınmaz diye birşey yok ama bir de doktoruna danış bakalım o ne dicek?
Benim doktorum evlenince hapı bırak demişti.

geçmiş olsun canım, benim doğumdan önce yıllardır süren tek şikayetim ağrılı adet olmamdı, kaç kez doktora gittim, vajinal ultrasonda hep her şey çok iyi çıktı, çocuk yapmaya karar verdim 4. ay da hamile kaldım, doğum esnasında bebeğim çıktıktan sonra doktorun gözleri pörtledi:1: hiç unutmuyorum " aman aman bakın endomet bilmem neleri görüyormusunuz her yere yayılmış" ben de anlamadım tırstım zaten kafam bi milyon doğum masasında o ne demek doktor bey dedim çikolata kistleri dedi, bebeğinin yanına gitmen uzun sürecek bunları temizlememiz lazım dedi, yaklaşık 45 dakika sürdü, bir pet bardak dolusu irili ufaklı kist varmış, doktora bunlar ultrasonda neden görünmedi dedim görünmeyebilir dedi, ben o kistlerin varlığını bilseydim eminim psikolojik olarak hamile kalamazdım, sen de olmaz diye düşünme zaten doğumdan önce küçük olanlara müdahale etmiyolar, içini rahat tut, iyi bir merkezde tedavi ol.

Allah razı olsun üçünüzdende içime su serptiniz.rabbim sizede hayatta istediğiniz ne varsa onları versin.

Çikolata kistin var demi canım?
Bendede 2 tane var ve yasmin doğum kontrol hapı kullanıyorum ben de.
daha nişanlıyım. evlenince bırakıcam hapı.
Bu şekilde hamile kalan birçok insan var.
Öyle bir topikta var hatta burda. kistle hamile kalanlar diye...
Kalırsın hamile canım, kalınmaz diye birşey yok ama bir de doktoruna danış bakalım o ne dicek?
Benim doktorum evlenince hapı bırak demişti.

polikistik overdi canım baya düzeldi.geçen ay su kisti demişti dr adetle atılır demişti atmamış hatta birazda büyümüş.

geçmiş olsun canım, benim doğumdan önce yıllardır süren tek şikayetim ağrılı adet olmamdı, kaç kez doktora gittim, vajinal ultrasonda hep her şey çok iyi çıktı, çocuk yapmaya karar verdim 4. ay da hamile kaldım, doğum esnasında bebeğim çıktıktan sonra doktorun gözleri pörtledi:1: hiç unutmuyorum " aman aman bakın endomet bilmem neleri görüyormusunuz her yere yayılmış" ben de anlamadım tırstım zaten kafam bi milyon doğum masasında o ne demek doktor bey dedim çikolata kistleri dedi, bebeğinin yanına gitmen uzun sürecek bunları temizlememiz lazım dedi, yaklaşık 45 dakika sürdü, bir pet bardak dolusu irili ufaklı kist varmış, doktora bunlar ultrasonda neden görünmedi dedim görünmeyebilir dedi, ben o kistlerin varlığını bilseydim eminim psikolojik olarak hamile kalamazdım, sen de olmaz diye düşünme zaten doğumdan önce küçük olanlara müdahale etmiyolar, içini rahat tut, iyi bir merkezde tedavi ol.

gerçektenmi ya.inanmıyorum rabbim verecekse bi şekilde veriyo.rabbim evladınada uzun ömürler versin inşallah :16:

bekarım bilmiyorum bu durumları canım..
ama sana canı gönülden şuan dua ettim rabbim gül yüzünüzü güldürsün hayırlı şekilde bebeğiniz olur inşALLAH AMİN..
Bol bol dua et tatlım

aminnnn Allah razı olsun tatlım ya.dua her an dilimde.

gerçektenmi ya.inanmıyorum rabbim verecekse bi şekilde veriyo.rabbim evladınada uzun ömürler versin inşallah :16:

amin canım polikistik over se işin daha kolay canım, kendiliğinden kalamazsan bile klomen aşılamayla rahat kalırsıni çikolata kisti değilmiş şükür ki, o biraz daha zor, senin kist gittimi hemen yumurta geliştiriciyle bşlarsın

yani çok şükür adetlerim düzeldide bu kist nerden çıktı anlamadım.doğum kontrol hapı yazdı dr ama bazı kişiler kistlede hamile kalmışlar araştırdım biraz.bende içmicem işte ilacı :1:

Bana bir bayan yazmıştı 11 cm kistle le hamile kalmış.
Olmaz diye birşey yok.
Bal gibi olur :)
Yeterki biz olucağına inanalım.
Allah ol dedimi herşey biter.

ayyy inşallah canım ağzından bal damlıyor.bende hapı içemeyecem daha fazla kalbime dokundu çünkü.soğan suyuna devammm :))

ayyy inşallah canım ağzından bal damlıyor.bende hapı içemeyecem daha fazla kalbime dokundu çünkü.soğan suyuna devammm :))

Evet canım devam et madem.
Düşüncelerini de olumlu frekansta tut hep. ;)
Emin ol kaçtane kişisel gelişim kitabı okuduysam hepsinde aynı şey yazıyor.
Akışına bırak. En doğru zamanda olucaktır zaten.
Allah'a ve meleklerine isteğini belirt ve yollarından çekil.
Olumsuz düşünce ve korkular bunu engeller canım.

Son düzenleme:
Evet canım devam et madem.
Düşüncelerini de olumlu frekansta tut hep. ;)
Emin ol kaçtane kişisel gelişim kitabı okuduysam hepsinde aynı şey yazıyor.
Akışına bırak. En doğru zamanda olucaktır zaten.
Allah'a ve meleklerine isteğini belirt ve yollarından çekil.
Olumsuz düşünce ve korkular bunu engeller canım.

çok sağol canım ya dediğin gibi yapacam.sen bekarmıydın?

pko ve çikolata kistinin farkı nedir?ikisini aynı sanıyordum çikolata kisti olanlar genelde tedaviyle hamile kalıyor 3 veya 4 cm se de ameliyatla alınıyor diye biliyorum..benim kistlerim dermoid sadece ameliyatla alınıyorlar biri 4 diğeri 8 cm civarında haftaya alınacaklar inş.en iyi sonuç için bence pelvik emar çektirin onunla her sey daha net cıkıyor doktorun 4cm dediği kist pelvik emarda 7 cm bile cıkabilir ultrasyon yanıltıcı oluyor hatta bazı doktorlar kistin türünü yanlış biliyor ya d ayumurtayı kist sananlar var işinizi şansa bırakmayın..

Back