yokmu çekmeköy civarında kklıı :)

Allah bağışlasın:) en güzeli,çalışmanın sonu yok sonuçta..

:) ben de evliyim şimdiye kadar düşünmedik ama istiyorum artık, nerde çalışıyordun cnm ücretsiz iznin süresi 6 ay diye biliyorum ben ama..öyle bir imkanın varsa uzatabildiğin kadar uzat tabiki en çok ihtiyacının olduğu dönemler şimdi küçücük bakıma ,ilgiye çok ihtiyacı var:emir_bebek:

Merhaba arkadaşlar bende çekmeköyde oturuyorumm
Mimar sinan mah.

çoğalıyoruz gitgide:)

kızlarrr buralarda mısınız?

selam kızlar bakıyorumda çekmeköylüler çoğalmış...
ben bilginiz var mı bilmiyorum ama kızım için düzgün güvenilir kreş arıyorum 2 yaş için.. belki sağdan soldan duymuşsunuzdur

selam kızlar bakıyorumda çekmeköylüler çoğalmış...
ben bilginiz var mı bilmiyorum ama kızım için düzgün güvenilir kreş arıyorum 2 yaş için.. belki sağdan soldan duymuşsunuzdur

canım çekmeköyün neresindesiniz bilmiyorum ama madenlerde var bitane üst komşum kızını gönderiyordu. memnundu sanırım, kızıda eğleniyorum diyodu ama adını hatırlamıyorum kreşin, sorarım komşuma istersen, yakınlardaysan..

canım çekmeköyün neresindesiniz bilmiyorum ama madenlerde var bitane üst komşum kızını gönderiyordu. memnundu sanırım, kızıda eğleniyorum diyodu ama adını hatırlamıyorum kreşin, sorarım komşuma istersen, yakınlardaysan..

canım madenler ters biraz bana hamidiye mah. yada mimar sinan mah. olması lazım.. doğapark a yakınım ben.. bi iki tane gördüm geçenlerde oralarla bir konuşayım bari.. gidip görmek lazım

kimseyi tanımıyorum ki burda... tek tek gezicem artık önce yarım gün düşünüyorum alışana kadar sonra işe başlamayı düşünüyorum.. işe başladıktan sonra tam güne geçer.. aslında netten bakınca çok var

kimseyi tanımıyorum ki burda... tek tek gezicem artık önce yarım gün düşünüyorum alışana kadar sonra işe başlamayı düşünüyorum.. işe başladıktan sonra tam güne geçer.. aslında netten bakınca çok var

yarımgün fikri güzel alışması açısından. görüşmeye gittiğinde çaktırmadan çocukların anne babalarıyla konuşabilirsin :)

Ben varmmmm:)
Merkez mahallesinde oturuyormmmm:)

Back