Yokluğunun sancisinda boğulacağim

BEYAZ MELEK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2007
10.372
12
41
BENİM MİNİK ELLİ MELEĞİM,,
GÜZEL KOKULUM BAKIŞINA HASRET KALDIĞIM YAVRUM...
SENİN ELİNİ TUTAMAMAKTAN KORKUYORUM BEBEĞİM...
İÇİMDE TARİFSİZ FIRTINALAR VAR....YA ELİNİ TUTAMAZSAM YA YÜZÜNÜ GÖREMEZSEM...YA O TATLI BEBEK DİLİN BANA ANNE DEMEZSE......
ÜZMEZSİN DİMİ BENİ YAVRUM....
YAŞAMIMIN HER ANINDASIN BEBEĞİM,,,
YEDİĞİM EKMEKTE İÇTİĞİM SUDASIN CANIM YAVRUM...
SENSİZ ZAMAN GİDEREK AĞIRLAŞIYOR...KİMSE BENİ ANLAMIYOR YAVRUM HERKEZ BANA KIZIYOR SABRET DİYOR....
BEN MİS KOKUN OLMADAN DURAMIYORUM....O GÜZEL GÖZLERİN GELİYOR HEP KARŞIMA AĞLAR GİBİ BAKIYORSUN SURATIMA SIÇRAYIP UYANIYORUM GECCELERİ.....
NASIL SABREDEYİM ALLAHIM SEN BANA GÜÇ VER...
ELİM ,YÜREĞİM,KOLUM KANADIM KIRIK....
KANADI KIRILMIŞ KUŞLAR GİBİYİM....
GEL BENİM KANATSIZ MELEĞİM BENİ SENSİZ BIRAKMA....
SABIRLA,,HEYCANLA BEKLİYORUM GEL TUT MİNİCİK ELİNLE TEK PARMAĞIMDAN...
GEL HUZURLA UYU GÖĞSÜMDE...
GEL BANA ANNE DE..................................senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

Allahım en hayırlı en kısa zamanda seni ve tüm isteyenleri yavrularına kavuştursun inş...
Kimseyi bu ağır ihtihanla tartmnasın inş Rabbim...

canım nasıl da güzel dökmüşsün için o kadar ii anlıyorum ki seni kimse anlamıyo evet yeri geliyo eşimin bile benim kadar istemediğini düşünüyorm ama beyne ii sinyaller gödermek lazım ii düşünelim ii olsun bence hep aklımızda olduğundan stres yapıyoruz düşnmemek çok zor ama en azından daha az düşünmeye çalış başka şeylerle ilgilenmeye gayret et ben artık öle yapıyorum bu ay da regl oldum ama hiç üzülüp takılmadım cicim.sabır herşeyin ilacı bi düşen azmetmek ve allahımıza yalvarmak.en kısa zamanda güzel heberlerini alırız inşallah.

EVET BİTANM HAKLISIN EŞİM ÇOK RAHAT.................İÇİMDE KOPAN FIRTINALARI BENDEN İYİ KİMSE BİLEMEZ....
HELE BUNU YAŞAMAYAN HİÇ BİLEMEZ.YORULUYORUM YAVAŞ YAVAŞ...
GÜCÜM TÜKENİYOR......
KÜÇÜCÜK BİR BEDENİN BANA ANNE DEMESİ KADAR MUCİZEVİ NE OLABİLİR Kİ HAYATTA...
ALLAHIM SEN BİZİ MUCİZENDEN EKSİK BIRAKMA.....BENİ VE İSTEYEN HERKEZİN ANNE OLMASINI SAĞLA...AMİN

canım çok güzel yazmışsın, çok duygulandım, birçok kişinin duygularına tercuman olmuşsun. ama beyaz melekcim sen daha çok gençsin ve daha birkaç ay önce korunmayı bıraktın. çok zor biliyorum ama biraz daha sabret belki bu ay belki önümüzdeki birkaç ay içinde bebeğin gelecek inşallah. Allah bilir tabi. ama senin ve eşinin bir probleminiz olmadığını söylemiştin. doğum kontrol ilacından olabilir. bak ben 1 yıldır istiyorum. 1 kez de düşük yaptım biliyorsun. yaşım senden büyük ve pko luyum ama dayanmaya sabretmeye çalışıyorum güzelim ya. keşke elimizde olsa da o minik melekleri içimize hemen koyup, 9 ay sonrada kucağımıza alsak ama bu konuda elimizden gelen birşey yok. zamanı var canım ve o zamanı istesekde değiştiremeyiz. inşallah çok beklemeyiz canım. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın, isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
canım benim inşallah allahım bu güzel duyguyu sana ve tüm bebiş isteyenlere yaşatır..

Canım çok güzel yazmışsın. :1hug: İnşallah bu özlemini tez zamanda dindirir Allahım. Sana da meleğini gönderir inşallah. Amin. Allah gönlüne göre versin arkadaşım. a.s.

canım allahım tez zamanda nasip eder işallah.seni çok iyi anlıyorum.çünkü 5 yıldır bende bekliyorum.senağlamasenağlamasenağlama ağlayasım geldi okuyunca yazını.allah kimsenin gözünde koymasın.sabret vakti gelince olacaktır.rabbim hayırlısını nasip etsin.

GÜCÜNÜN TÜKENMESİNE İZİN VERMİCEKSİN...HER ÜZÜLDÜĞÜNEDE TAKRAR AĞAYA KALKIP TEKRAR BAŞLİCAKSIN SAVAŞMAYA...GÜCÜNÜ TÜKETTİĞİN AN HERŞEYDEN VAZGEÇTİĞİN ANDIR...VAZGEÇMEK Bİ ANNEYE YAKIŞMAZ...senağlama

BİLİYORUM BEN BU YOLDA DAHA YENİYİM....YILLARDIR ÇOCUK ÖZLEMİ ÇEKENLER VAR ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN....
BAZEN DELİ GİBİ HAYALLER KURUYORUM...
BEBEĞİMİN ELLERİNİ HAYAL EDİYORUM...
YÜZÜNÜ...GÖZLERİNİ....
EN ÇOK TA KENDİME BENZETİYORUM YAVRUMU....
BİLMEM HAYALLERİMDEKİ BEBEK OLURMU AMA HER BEBEK GÖRDÜĞÜMDE İÇİM YANIYOR....
ALLAH KİMSEYE BU YÜREK YANGININI YAŞATMASIN:a015:

canım boyler seylerde kelımeler kıfayetsız kalıyor ama senyuregınden gecenlerı cok guzel dızelere dokmussun yuregıne saglık bebk konusuna gelınce dua etmekten baska bırsey gelmez elımızden herseyın zamnı varr bende tum ısteyenler gıbı sabrla beklıyorum benım 3, dusugum allahım guzel gunler gostersın bıze umutlu ve sabırlı olmaktan baska care yokkk hayat devem edıyorrr aglasakta gulsektee mevlam gonlumuze gore versinnnn

canım benim yazdıklarını okurken gözyaşlarımı tutamadım anne olmakkadar güzel birşey yok bu dünyada insan herşeyiyle çok değişiyor, Allahım sana ve isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah hayat işte kimileri bebeği için çırpınırken kimileri onların hayatlarına doğmadan son veriyor, kimileri ise onları sokaklara terk ediyor, ne söylenebilir ki...

elden bişey gelmez canlarim..........
Beklemek zorundayiz...................
Allah yardimcimiz olsun...........
Tükendi gözyaşim akmaz oldu
içim de tarifsiz bir korku var.........
Allaha emanet yaşiyoruz...
Allah nasip etmiş olur inşallah

canım duygularını çok güzel ifade etmişsin

ümidim yok ne demek ondan çok hoşlanmadım daha çooooooooooooooooooookkk
başındasın yolun yıllardır tedavi oluyorum sayısını unutacak kadar çokkkkkkkkkkkk
yinede hergün yni bir ümitle uyanıyorum lütfen cnm senin meleğine kavuşman için
daha pozitif olmalısın çünkü senin dr ilk önce sen olacaksın kafanı yorma böyle olumsuzluklarla

sevgiyle kal herşey hayırlısıyla gönlünce olsun

canımm yaa ne güzell yazmışsınn içimden geçenler sankii..bende 20 aydır bekliyorum bebeğimi..senin ne kadar olduuu

canım çok duygulandım yazını okurken allahım tüm isteyenleri inşallah en yakın zamanda bebişine kavuşturur canımmm

sen şimdiden pes edecek olursan biz hiç uğraşmayalım güzelim.... daha çoookkk yenisin hele azcık sabır
ben senin kurduğun hayalleri tam 5 yıldır kuruyorum ama hala hayal olmaktan öte geçemedi.... sabrını tüketme umutla beklemeye devam et
görelim mevla neyler neylerse güzel eyler

canim benim ya cok üzüldüm arkadasim Allah sabir versin...hayirlisi ne zamansa o zaman olsun insallah,umudunu yitirme kafana cok takma hasta olursun Allah korusun canim ....Allah yardimcin olsun insallah senin de bebegin olur hayirlisiyla...

beyaz melekim tam yatcaktım konunu gördüm,bende seni merak ediyordum seherime sordum seni iyi dedi.demekki sıkıntın düşmüş içime canım üzülme desem boş ama sabır bitanem herşeyin vardır bi vakti zamanı umutlarım tükeniyo ne demek,insan ümit ettiği müddetce yaşar ,benim melek kalpli arkadaşım ALLAHIM sanada tüm isteyenlerede tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsinŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…