- 25 Eylül 2007
- 10.372
- 12
- 41
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
benim canim arkadaşlarim hepinize çokkk ama çok teşekkür ederim.iyi ki varsiniz varliğiniz bana güç veriyor....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beyaz melekim tam yatcaktım konunu gördüm,bende seni merak ediyordum seherime sordum seni iyi dedi.demekki sıkıntın düşmüş içime canım üzülme desem boş ama sabır bitanem herşeyin vardır bi vakti zamanı umutlarım tükeniyo ne demek,insan ümit ettiği müddetce yaşar ,benim melek kalpli arkadaşım ALLAHIM sanada tüm isteyenlerede tez zamanda hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsinŞenizŞeniz
canım sen bu sözleri o bebeğe hiç yaklaşmadan yazmışsın ya ben ne yapıyim 9 ay karnında taşı gece gündüz onunla ol hayallerin hep o olsun odası adı herşeyi hazırken kavuşmaya 20 gün kala onu kaybet senin durumunuda yaşadım bende 2.5 yıldan sora hamile kalmıştım o özlemleri bende bilirim ama inan bu acı daha zor beterin beteri vardır diye düşün hep allah hayırlısını bilir diye düşün ben öyle yapıyorum o nun katında olmayacak yoktur o nun gücü herşeye yeter isterse hemen herşey oluverir eğer olmuyorsa demekki o nun bi bildiği var o ndan daha iyi bilemeyiz .yarının bize neler getireceğini bilemeyiz sabırla beklemeliyiz.