yok mu aranızda özel burs veren bi kurum adı söyliyecek??????

fahidansin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
38
0
kızlar üniversitede 3 sınıf oldum daha bir burs yüzü görmedim. millet alıyor bursları biz öyle aval aval seyrediyoruz. he bide kimse aldığı yeri doğru düzgün söylemiyor akrabamız babamın arkadaşı deyip geçiyor. yokmu aranızda bizimde burs için başvuru yapabileceğimiz bi kurum adı söyliyecek ya. ayda 50 tl bile bi öğrencinin hayatını ne kadar değiştirir yani. bide ihtiyaç varsa her öğrencinin az çok ihtiyacı vardır. bursla ilgili bir sürü konu açılmış ama doğru bir cevap yok. lütfen yardım edinEn Büyük KK

ah cnm ben de aynı dertten muzdaribim:KK43: 3. sınıf oldum ben de. araştırıyorum ama yok yok..herkesi davet ediyorum buraya lütfen şu öğrencilerin elinden tutun artık:) eğitime destek!!

ben artık yanımda öğrenci belgesiyle dolşıyorum zengin birini görünce adama yapışıcam:KK70: anadolu yakasında oturuyorum yıldız holding ve hyat kimya var onlarla gidip konuşcam:KK70: bide bi arkadaşım tofaştan alıyormuş ama o nasıl oluyor bilmiyorum

Arkadaşlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı şeyleri bende yaşadım..
ama benim sizden farklı oluşum ben burs almıştım..
diyeceğim o ki ben kyk'dan ve ikamet ettiğim semtin belediyesinden almıştım burs..
sizde kyk ya ve belediye'ye başvuruda bulunabilirsiniz..

belediyeler artık burs vermiyor ya. ben bi kaç tane vakıf buldum onlra başvuru yapıcam artık. tekfen vakfı elginkan vakfı falan netten bakın sizde kızlar

hangi okulda ve bölümde olduğuna da bağlı
okul açıldığında kurumlardan gelen bilgiler öğrenci işleri tarafından duyurulur (genelde panoya asılır) ,
ama mesela alarko makina mühendislerine veriyor vs. vs. böyle gruplandırmalar var

ben de arıyorum kızlar bir türlü bulamadım.kurumların cogunu aradıgım zaman da burs vermiyoruz diyorlar ama internette aradıgınız zaman cıkıyor nasıl iş bu anlamadım.

hangi okulda ve bölümde olduğuna da bağlı
okul açıldığında kurumlardan gelen bilgiler öğrenci işleri tarafından duyurulur (genelde panoya asılır) ,
ama mesela alarko makina mühendislerine veriyor vs. vs. böyle gruplandırmalar var

ben de bunu yazacaktım, panolarda yayınlanır öğrenci işlerinin bulunduğu katta genellikle. bunun dışında o bölüme özel burs verenler, bölüm panolarında bölüm başkanlığı tarafından asılır duyurular.

bu bahsettiklerimiz bence gerçek burslar.

bir de o herkesin aldığını söyledikleriniz vardır, birçoğu tanıdık, memleketli torpiliyle olur, belediyeler de buna dahildir genelde. hepsi değildir umarım am bizim zamanımızda bile bu böyleydi. başbakanlığa başvurular adildi ama onu hatırlıyorum.

bunun dışında not ortalamanız, başarılarınız vb etkenler de önemli büyük firmalardan burs alabilmeniz için.

X