YÖK DİL kaynak önerisi

LastMadOnEarth

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
4.794
7.223
Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz yök dil sınavları açıldı. Sosyal bilimlerden gireceğim ben de bu sınava.
Ancak iyi bir kaynak arayışındayım, yardımcı olursanız sevinirim. YDS kaynakları çok uygun değil,
çünkü burada alanlar ayrılmış durumda, yani çıkacak sorular da buna göre olacak.
Lütfen beni aydınlatın, teşekkürler

canım ösym ye değil de anadolu üniversitesi sınav başvuruları için açılan siteye üye olup öyle başvuruyorsun. başvurular ayın 9unda bitti. sınav da 9 temmuzda
Sınava başvuruyu sormamıştım pardon.
Araştırma görevlisi veya doktora başvuruları için iki sınavın puanının ne farkı var onu sormak istemiştim.

Sınava başvuruyu sormamıştım pardon.
Araştırma görevlisi veya doktora başvuruları için iki sınavın puanının ne farkı var onu sormak istemiştim.
hiç bir farkı yok benim anladığım kadarıyla.yani ikisi de akademisyenlik için kullanılabiliyor.yalnızca enstitülere göre ayrılmış, sosyal bilimler, fen, sağlık diye. bir de akademisyen açığını kapatmak için bir tık daha kolay olduğunu söylüyorlar, daha öne girmedim ama okuduklarım o yönde.

Teşekkür ederim açıklamanız için başarılar dilerim şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…