yok denecek kadar küçük göğüsü olan ve evlenenler var mı?

simdi diyorum ki dert ettiğim seyin ne kadar bos oldugunu farkettim..neredeyse son ana kadar gelip estetik ameliyat olacaktım. her seferindde bir şeyler mani oldu.. bence bunda da vardı bir hayır..allah istemiyordu yasak olan bir şeyi ve iyiliğimi istiyordu belki de..
bence kızlar bunu hiç dert etmeyip kendimizi geliştirelim biz iyi olalım ve bizi seven bir es için dua edelim..inanın ben kendimi böyle daha huzurlu hissediyorum...
maddeci anlayısa yenik dusmeyelim.

ben katılmıyorum senın dusuncene.madem yasak neden sende dıger bayanlar gıbı goguslu degılsın..nıye bazılarına dolu dolu gogus vermıs ssende yok..
senın mantıgına gore adamın kalbıne pil takılmasın ölsün o zaman yada organ nakli olmasın yada kanserli bir hasta tedavı olmasın ölüp gitsin..dıyelım o zaman allah o kadar omur vermıs neden karsı cıkıp tedavı görüyo..
sen belkı boyle mutlusun ama ben mutlu degıldım..tabı buda senın dusuncen sana saygı duyarım ama benım ılerıde evlendıgım zaman kocamdan farkım olmalı ve karsına dumduz goguslerle cıkmayıda hıc ıstemezdım..
bayanı bayan yapanda goguslerıdır bence.

Son düzenleme:
benim arkadaşımın göğüsleride küçük çok dert ediyodu evlendi kocasının şikayeti yok hatta asla estetik olma diyomuş ama bizimki takmış bir kere illa estetik olacak kendini rahat hissedemiyormuş bakalım yaptırabilecekmiii:44:

Benimde gögüslerim küçük ve evliyim bugune kadar eşim tarafından sorun olmadı ama ben hep bunu kendime dert ettim fırsat buldugum ilk andada olucam çokta korkuyorum ayrıca sen kendini iyi hissediyosan bunu dert etmiyosan bencede olmamalısın her erkegin karısı koca memeli deyil merak etme.Bu konu tamamen kişinin kendini nasıl hissettigiyle ilgili bi durum.

benim gögüslerimde kücük sayilir ama bunu hayatta dert etmedim sevgilim ara sira takilir ama okdar......millette ne dertler var Allah korusun bence bu kadar kafaya takmayin:KK68:

Bende evli ve iki çocuk sahibiyim çocuklarımı 34 ay emzirdim, emzirdiğim dönemde bile bir çok insanınkinden küçüktü ama sütüm boldu, ama emzirme dönemi bitti yine döndük kuru tahtaya, eşim bi rahatsızlığı dile getirmedi ama bende bunu dert edinenlerdenim:KK43:

gizemli Gül arkadaşım senin anlattıklarınla estetik ameliytaı aynı kefeye koyman yanlıs ..ama psikolojik olarak rahatsız olabilir insan. herkesin kendi düşüncesidir tabi.

bende bi bayan için göğüsün önemli olduğunu düşünenlerdenim eşim için falan değil olduğumda kendim için olucam. Özgüvenim artıcak bikere :KK34: tabi bu tamamen benim düşüncem ve çevremde küçük göğüslü olupda çok memnun olanını görmedim şahsen. asıl önemli olan kişinin kendini nasıl hissettiği bence ve ben göğüslerim olduğunda daha mutlu hissediceğimden eminim :KK34:

benim anlamadığım ne kızlar biliyomusunuz..eşimin benim gögüslerimin ufak olmasını dert etmesi değil olay kendimdi yani ben rahatsızdım bende evlendikten sonra ameliyat oldum..bu psikolojik bir rahatsızlık egerki sen psikolojik olarak gögüsünün ufak oluşundan rahatsız olmuyorsan ama bana göre oluyorsun ki buraya girip bu topiği açmışsın eger ki gögüslerinden sen memnunsan evlendiğindede eşinde memnun kalıyorsa sorun yoktur..herkesin ameliyat olma sebepleri var burda kimse keyfine kendisini kestirmez mutsuzki bu operasyonu yaptırıyor bu senin kendinle ve eşinle alakalı bir durum ..benim eşim olmadan önce bana şunu söyledi sen mutsuzsan olmak istiyorsan yaptır dedi bende oldum..ama şimdi o benden dahada mutlu yani canım

gizemli Gül arkadaşım senin anlattıklarınla estetik ameliytaı aynı kefeye koyman yanlıs ..ama psikolojik olarak rahatsız olabilir insan. herkesin kendi düşüncesidir tabi.

aynı canım hıc bı farklılık yok..bunda hıc olmayan bır organını yerıne koyuyosun ve dısarıdan bı madde gırıyo vucuduna dımı..pil takıldıgında pilde yabancı madde ben ıkısı arasında bır fark goremıyorum..ama tercıh meselesı dedıgım gıbı..bu amelıyatı once kendınız ıcın yaptırmalısınız..sız mutsuzsanız kendı mutlulugunuz ıcın olun..ben plajlarda en sakın yerlerı secıyodum ve mutsuzdum..cok basarılı bır amelıyat sonucundada ıstedıgıme kavustum..
allah ısteyen herkese nasıp etsın bu duyguyu..bu yaz dıdım altınkumdaydım kı ne kadar kalabalık bır plaj..eskıden olsa onunden gecmesdım..
bu mutluluk hıcbırseye degısılmez..sende mutsuzsan kendın ıcın olmalısın bu amelıyatı..

benim yok denebilecek gibi neredeyse, eskiden çok sıkıntı yapardım kompleks haline getirmiştim nerdeyse fakat sonradan hepsi geçti, şimdi evlensem dahi hiç öyle bir niyetim yok, Allah sağlık versin gerisi önemli değil.

merhaba arkadaşım. ne düşünürsün bilemem ama ben evlenmeden önce cok takardım kafama göğüslerim küçük diye. Eğer eşin de seni bu halinle seviyorsa hiç bıçak altına yatma derim. neticede evlenip bebişin olduktan sonra zaten büyüyecekler... öyle de gelinlik güzel duruyor böyle de ama sen bilirsin

neden yasaktır, dini bir içerik olmayacak mı yani..kendi düşüncelerimizi istediğimiz gibi anlatamayacak mıyız yani?

neden yasaktır, dini bir içerik olmayacak mı yani..kendi düşüncelerimizi istediğimiz gibi anlatamayacak mıyız yani?

Sitede dini ve siyasi içerikli paylaşım yapmak yasaktır ve kurallar herkes için nettir. Paylaşımlarınızda bu hususu göz önünde bulunmanızı rica ederiz.

Yorumları okudum bazılarına katılmıyorum. Kadını kadın yapan göğüsleri değil,doğurganlığıdır. Fiziksel ile biyoloji ile karıştırmayalım lütfen...
Kimi büyük sever kimi küçük. Herkesin tercihi farklıdır. Ama birileri göğüs seviyor diye küçük göğüslüler kadın olmuyor mu? Kendi fikirlerimizi,karşı tarafı saldırganlıkla tahrik edecek şekilde dile getirmeyelim lütfen....

X