• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontakt Lens YOK BÖLE Bİ LENS!!!9mmsfx green -hazel

nzlsrp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
309
0
96
İzmir
kızlar bu lenslere bayıldım youtubeda izledim süper ötesii
http://www.youtube.com/watch?v=DVTeuBJgsMw&feature=related
linkini buraya koymaya çalıştım umarım olmuştur...buradaki green hazel bence bi harika
ayrıca sitelerine baktım genel olarak özel efekt lensleri yapıyorlar ama natural serisi 800 dolar malesef =( ama böle bi doğallık yok
buraya fotoları ekliyeyim
olive green
Eki Görüntüle 40245 Eki Görüntüle 40244
natural blue
Eki Görüntüle 40246
natural grey
Eki Görüntüle 40248
natural green
Eki Görüntüle 40247

gerçi ben bu videodaki rengi katalogda göremedim ama tam istediğim bişi delikafadulden
sizce hksız mıyım bğenmekte boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bu lenslerin sitesine girip bakmıştım geçenlerde. Hatta youtube'a 9mmsfx yazıp aratırsanız videoları da çıkıyor. Hakikaten kendi gözü gibi olmuş takan kişilere. Yabancı lens forumlarında da bu marka lense baya bir rağbet var fakat alıp memnun kalan çok fazla değil. Her lensin boyamasında farklılık oluyormuş. Aynı rengi sipariş etmiş olsalar bile iki kişiye gelen lenslerin tonu aynı olmuyor. Custom sınıfına giriyor sanırım bunlar ve pupil boşlukları çok küçük. Kendi gözünüzü tamamen kapatıyor. Videolarda ve fotoğraflarda harika duruyor ama yakından zombi gibi durabilir bence.

ışığa aldanmayın yakından zombie gbı durduğunu yabancı sitelerın forumlarında çok okudum

ben bu lensleri arastırmıstım hem cok pahalı hem de biraz sıradısı
lens kullananların önerileri ve soruları topikinede resimleri koymustum
gercektede böyle dururmu görmek lazım
:1ninca:

Arkadaşlar davulun sesi uzaktan hoş geliyormuş, birebir tecrübe ettim. Suni aydınlatılmış mekanlarda dahi -doku olarak doğalsa da- yapı itibariyle yapaylar ne yazık ki. Bilhassa gün ışığında tamamen evet ben sahteyim diyor. Benim için ideal lens türü bu el boyamalarıydı; ama çok büyük hayal kırıklığı yaşattı bana. Asla tavsiye etmiyorum!

Back
X