Kontakt Lens El yapimi 9mm sfx lensler

bence harika :nazar: 800 dolar 9 mm.ler teki 400 güneşcim

bi de tekinin fiyatı mı canım :KK53::KK53: ouwwww aman yarabbi :)
ama son videodakiler gerçekten güzel görünüyor :)
bu lensleri ancak hollywooddaki ünlüler falan alabilir bu pahalılığa...
acaba onlar arasında kullanan ve bizim farketmediğimiz kişiler varmı ki :44:

Son düzenleme:
obama nın kızı kullanıyor canım benim bildiğim resmi de var bencede çok ama çok pahalı düşünsene 10 tane solotica alırsın 1 tane 9 mm fiyatına rengarenk mis gibi :KK66:

wayy be tekinin fiyatına bak :):) gerçi çok güzel duruyor ama o kadar para verceğime renk renk lens alır takarım dimi :):)

obama nın kızı kullanıyor canım benim bildiğim resmi de var bencede çok ama çok pahalı düşünsene 10 tane solotica alırsın 1 tane 9 mm fiyatına rengarenk mis gibi :KK66:

netten bi bakıyım obamanın kızına merak ettim doğrusu :KK9:
evet canım çok haklısın...soloticada bi rengi beğenmemişsek başka renk daha alabiliyoruz..9mm de bir de o kadar para verip de o renk yüze de yakışmazsa işte o zaman berbat bi durum :18:
solusyonla açılıp koyulma olasılığı da pek yok gibi..

Son düzenleme:
yok canım şöyle bi özelliği var yalnız diğer lenslerde olmayan renk solarsa 1-2 ay sonra geri yolluyosun tekrar boyayıp gönderiyolar :) harika bişey değilmi aman soldu aman koyulaştı derdin yok adamlar profesyonel :)

yok canım şöyle bi özelliği var yalnız diğer lenslerde olmayan renk solarsa 1-2 ay sonra geri yolluyosun tekrar boyayıp gönderiyolar :) harika bişey değilmi aman soldu aman koyulaştı derdin yok adamlar profesyonel :)

okadar para alıyorlar lens için. onuda yapsınlar artık :KK1: ama değişik lensler o kadar para verilir mi tartışılır aslında.

:KK52: aynennn içimde kalcağına deneyim derdim zaten hep bu heveslerim yüzünden allah vermiyo ya o kadar çoğunu :KK1: :KK52:

X