Kontakt Lens Adore Lensler Bir Harika =)

dün adore biyellow denedim,gözlerim orta kahve çok koyu değil çok açık da sayılmaz.göz rengimde hemen hiç bir değişiklik yapmadı,yani bu lensi takmaya degmez diye düşünoyurm uzaktan doğal gözüm ve lensli gözüm arasında hiç bir fark yok,yaklaşınca elalaşıyor.koyu gözlülere tavsiye etmem

sanıyorum beklentiyle ilgili bir şey..mesela ben zaten çok belli radikal bir değişim yapsın istemiyordum, sadece biraz açsın ve doğal bir ela tonu versin istemiştim, tam istediğim gibi oldu benim.. ben de almadan önce çok muallakta kalmıştım adore lenslerle ilgili, kimi çok hoş oldu diye yorum yapmış, kimi hiç açmadı demiş.. şimdi anlıyorum ki bu tamamen kişinin lensi hangi beklentiyle aldığına bağlı bir durum.. :KK68:

adore evet çok doğal bir lens ve adore almaya karar verdım fakat bı sorunum daha var!
adore bi blue ile bi aqua arasında kaldım
goz rengım koyu kahve mavı ıstıyorum ama ya çok belırsız olursa goz rengımı acmazsa dıye korkuyorum aquada yesılımsı dururmu gozumu acmazmı dıye korkuyorum

tri blue daha koyu maviymıs sanırım tride acık mavı sansıda var ama trı serısı sanırım daha damarlıymıs bu konuda fıkrı olan deneyen yada kullanan yardım ederse sevaba gecer arkadaslar:)

Kızlar youtube de gezinip lensli gözlere bakarken Adore Lensle ilgili bir video buldum ve inanamadım bu kadar doğal lensler =)
Bakın buda linki (eğer link vermek yasaksa gerçekten özür dilerim)
YouTube - ADORE LENSES ALL COLORS IN NATURAL LIGHT EYE COLOR !!ADORE EN OJOS CLAROS ,TODOS LOS COLORES

Bu lenslerden kullanan oldumu eğer olduysa memlun kaldınız mı ve bunları nereden tamin edebiliriz fiyatı vs. bilgi verirseniz sevinirim =)
İşte prtsc ile resmini çektim video dan düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim ben çok beğendim =)Eki Görüntüle 123586 Eki Görüntüle 123586

adore evet çok doğal bir lens ve adore almaya karar verdım fakat bı sorunum daha var!
goz rengım koyu kahve mavı ıstıyorum ama ya çok belırsız olursa goz rengımı acmazsa dıye korkuyorum aquada yesılımsı dururmu gozumu acmazmı dıye korkuyorum

tri blue daha koyu maviymıs sanırım tride acık mavı sansıda var ama trı serısı sanırım daha damarlıymıs bu konuda fıkrı olan deneyen yada kullanan yardım ederse sevaba gecer arkadaslar:)

ben adore bi yellow kullanıyorum, ben almadan önce deneme şansım olmuştu bi yellowu hatta adore lenslerin bütün serilerini önüme getirdi adam, istediğini dene diye ama zaten yellowa karar verdiğim için denemek istemedim..şöyle söyleyeyim bi tone serisi ve tri serisi arasında bariz bir boyama farkı vardı, yani lensleri denemeden kabında bile görüyorsun boyamadaki farkı.. bi tone serisi çok doğal bir boyamaya sahip ancak diğerlerinin boyaması freshlook gibi damar damar görünüyordu.. belki gözde doğal duruyordur, bilemiyorum ama kabında iken çok doğal olan bi tone ile arasında dağlar kadar fark vardı..bir de şunu belirtmeden geçmeyeyim, eğer gözlerinde çok belirgin bir değişim istiyorsan adore ile bunu sağlayamazsın bence..

ben adore bi yellow kullanıyorum, ben almadan önce deneme şansım olmuştu bi yellowu hatta adore lenslerin bütün serilerini önüme getirdi adam, istediğini dene diye ama zaten yellowa karar verdiğim için denemek istemedim..şöyle söyleyeyim bi tone serisi ve tri serisi arasında bariz bir boyama farkı vardı, yani lensleri denemeden kabında bile görüyorsun boyamadaki farkı.. bi tone serisi çok doğal bir boyamaya sahip ancak diğerlerinin boyaması freshlook gibi damar damar görünüyordu.. belki gözde doğal duruyordur, bilemiyorum ama kabında iken çok doğal olan bi tone ile arasında dağlar kadar fark vardı..bir de şunu belirtmeden geçmeyeyim, eğer gözlerinde çok belirgin bir değişim istiyorsan adore ile bunu sağlayamazsın bence..

canım çok saol
doğallık ve belırgınlık ıçın ıkı marka var aklımda ya solotıca yada adore solotıcalar denemeden alacagım ıcın pahalı olması sebebıyle rısk benım için
adore doğal belkıde dogalıgı gozde kaynasması yuzunden bılemıyorum ama belırgınlık ıcın ıste koyu goze mavi mi yoksa aquamı açar karar veremedım
kımı dıyokı koyu gozler koyu ton kullanırsa acar kımı dıyokı canlı renk kullanmalılar aklım karıstı doğrusu!

adore konusunda kesin kararlı isen diğer lenslerden hareketle söylemek gerekirse genelde aqua rengi mavi renkten daha belirgin durur bence.. ama yine de net bir şey söyleyemem tabi denemek lazım.. aslında almaya karar verdiğinde optikten hem aquayı hem de maviyi istersin, deneme şansın olmasa bile kabında göründüğü kadarı ile yorum yapabilirsin..

adore konusunda kesin kararlı isen diğer lenslerden hareketle söylemek gerekirse genelde aqua rengi mavi renkten daha belirgin durur bence.. ama yine de net bir şey söyleyemem tabi denemek lazım.. aslında almaya karar verdiğinde optikten hem aquayı hem de maviyi istersin, deneme şansın olmasa bile kabında göründüğü kadarı ile yorum yapabilirsin..

bie optıkcı koyu gozun koyu ton kullanırsa bellırgın olacagından bahsetmıstı ama bazı vıdeolarda koyu rengın arasında kaynıyo pek bellı olmuyo gıbı
aqua yı dusunuyoprum ama ya mavı durmaz acık bı renk olursa dıye tereddutlerım var
koyu kahve gozde aqua mavi ton dururmu bılmıyorum!!

bu arada söylemeyi unuttum,gerçekten doğallık ön planda,bilmeyen bir insan lens olduğunu anlayamaz

bu arada söylemeyi unuttum,gerçekten doğallık ön planda,bilmeyen bir insan lens olduğunu anlayamaz

benim astigmat ve hipermetropum var burada kullanan arkadaşlar kozmetik lens olarak mı kullandılar sadece acaba yoksa numaralı mıydı lensler?
geçen senelerde freshlook kullandım ve çok anormaldiler bi sürü rengini kulllandım o markanın onun dışında astigmat lensi kullandım bi sene o da gözümü mahvetti bi marka daha kullanmıştım ama adını hatırlayamıyorum şimdi
ben hiç birinden memnun kalmadım gözde yabancı bi şey var sonuçta ne kadar rahat olabilir bilemiyorum kaldı ki gözünüzde unutup yatsanız falan çok tehlikeli hem göz kuruluğu gibi bi riski de var lensin
alacaklar kesinlikle çok çok iyi araştırsınlar madem göze takılacak paraya da kıysınlar ben çok pişmanım freshlook falan kullandığıma şahsen ama bu markanın eğer çok inceyse lensleri rahat olabilir tabi denemek lazım denilmiş de lenslerin denenmesi yasaklandı baya uzun zamandır lensleri denetmek yasak ancak astigmat lensi gibi pahalı ve yapısı farklı olan lenslerde deneme şansı olabiliyo onda da firma demosunu gönderiyo lensin tekli şişede zaten denedikten sonra gözlükçü atıyo o şişeyi direk
gidip de lens denemeyin sakın gözlükçü de mazallah göz bu mikrop kapar çok rahat

kızlarr 3 saattir pc başındayım SOLOTİCA mel mi yoksa RAİNBOW giallo mu derken, solaticaya yoğunlaştım sonra solatica mel mi yoksa ocre mi derken hadi mel olsun dedim ama mellerin de kendi içinde 3 e ayrıldığını görünce kafam allak bullak oldu :KK9: derkeeen adore diye bir marka daha olduğunu gördüm hemen youtube da arattım ve şu videoya denk geldim. ADORE BI TONE chile - YouTube mutlaka izlemelisiniz. kız gözünü sağa sola oynatıyor ve lenste en ufak bir kayma olmuyor bu benim için çok önemliydi. solaticaların videolarını da izledim en iyi lens markası olarak gösteriliyor çoğu yerde ama izlediğim bütün videolarda kayma yapıyordu içime sinmemişti. şimdi adore de karar kıldım ancak renk konusunda çok kararsızım ışıkta ela olan bi göz rengim var ama normalde de açık dursun istiyorum. örneğin; Sıla, Rihanna ya da Beren Saat gibi. bi yellow mu, hazel mi yoksa honey mi bilemiyorum çok benziyorlar. :26:

eee peki ben aradım taradım bulamadım onu ne yapacağız?Güzelmiş hoşmuş tamam da nerden aldınız bayanlar:26:

Adorelar eskisi kadar dogal değil artık arkadaşlar eyeart adi altinda geliyor ve boyamasi degismis almayi düşünüyorsanız aklınızda bulunsun

merhaba arkadaşlar,
bugün bir optik dükkanına gidip haresiz lens sordum, bana artık haresiz üretilmediğini ve Elegance'ın giallo renginde haresiz olduğunu söylediler doğru mu değil mi bilmiyorum siz ne diyosunuz? Solotica hidrocharme'ın mel rengi çok hoşuma gidiyor bulamaz mıyım onlardan? adore da artık öncekiler gibi doğal değil azıcık hare katmışlar pek güvenemiyorum ne yapmamı önerirsiniz? Gözlerim siyaha yakın bir kahve, anca dibime girilirse kahveliği belli oluyo o derece koyu.

Bende adore bi-tone yellow almak istiyorum ama bulamıyorum Antalya'da satışı var mı ya da internetten alan varsa nerden alıyorsunuz farklı sehirlerde optikçi önerisi olan var mı belki gönderim yaparlar.Bana bu konuda yardımcı olursanız cok sevinirim :KK15:

internetten lens optik sitesinden güvenle alabilirsiniz.. ben de şimdi baktım bi yellow düşünüyorum ama 2 çifti 198,01 TL baya pahalı geldi :KK43:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar,
bugün bir optik dükkanına gidip haresiz lens sordum, bana artık haresiz üretilmediğini ve Elegance'ın giallo renginde haresiz olduğunu söylediler doğru mu değil mi bilmiyorum siz ne diyosunuz? Solotica hidrocharme'ın mel rengi çok hoşuma gidiyor bulamaz mıyım onlardan? adore da artık öncekiler gibi doğal değil azıcık hare katmışlar pek güvenemiyorum ne yapmamı önerirsiniz? Gözlerim siyaha yakın bir kahve, anca dibime girilirse kahveliği belli oluyo o derece koyu.
gözünün kendi haresi varsa zaten bi yellow serisinde hareye ihtiyacın kalmayacak bence.

X