• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yoğurtun bekleme süresi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

utkumuz

Üç prens annesi
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2010
2.800
1.545
333
arkadaşlar oğluma 1 çay bardağı yoğurt yapacam,bunu ne kadar sürede tüketmesi gerekli?günde 3-4 çay kaşığı felan vermeyi düşünüyorum alışması açısından.ertesi güne kalınca besin değeri düşer mi acaba?

içindeki bakteri miktarı artacağından günlük olarak yapılıp verilmesi tavsiye ediliyor. bence sen yarım çay bardağıyla başla..

yarm çay bardağını bir defada vermek sakıncalı olur mu acaba?ilk başlarken 2-3 kaşıkla denemek gerekiyor diye biliyorum

yarm çay bardağını bir defada vermek sakıncalı olur mu acaba?ilk başlarken 2-3 kaşıkla denemek gerekiyor diye biliyorum

demek istediğim yarım çay bardağı mayalaki geri kalanı ziyan olmasın. dediğin gibi azar azar başlamak gerekiyor. ertesigün tekrar mayalarsın.

Back