Makarnalar Yoğurtlu Makarna - Selva Makarna Sponsorluğunda

5. aydan sonra belli olur artılar, aman dikkat et canım

Ederim canım , zaten şimdiden benim telasem başladı , oğlanın beşiğini kıza yapacam , örtüsünü yaptıracam birini arıyorum biri vardı o çok yoğunmus, bir tanıdım da akraba şimdiden görmelerini istemiyorum , net üzerinden bulamazsam çarşıda koşturma serüvenlerim basliycakk:KK31:

Ederim canım , zaten şimdiden benim telasem başladı , oğlanın beşiğini kıza yapacam , örtüsünü yaptıracam birini arıyorum biri vardı o çok yoğunmus, bir tanıdım da akraba şimdiden görmelerini istemiyorum , net üzerinden bulamazsam çarşıda koşturma serüvenlerim basliycakk:KK31:
Hastane çıkışını ve battaniye sini ben gonderecegim :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

tesekkur ederim abla :KK60:

çok sağol kuzucum:KK37:

Teşekkür ederim :KK36: bi rahatsızlığınız mi var sevmiyor musunuz yoksa :KK64:

Tesekkur ederim:KK25:

Malesef yogurda kardi tiksinti duyuyorum. Kucukken hasta oldugum bir donemde eksi yogurt yedirmisler. Hastayken zaten agiz tadi yokturya daha da eksi gelmis herhalde. Bir daha da yememisim :)

Baharatı değişik geldi kekik yoğurtlu çorbaya eklerim ben ,
tabi herkesin damak tadı farklı ,eline sağlık

Makarnanın her türlüsü güzel ama yoğurtlu bi başka:kk77:
Başarılar.

En sevdiğim makarna yoğurtlu makarnadır. :deli: Ama şöyle bol nane ve sarımsaklı.
Eline sağlık, başarılar. :KK15:

Hatta madem mune'nin revanisini yapamıyorum, azcık yoğurtlu makarna yapayım bari, canım çekemeye çok açık. :KK70:

Makarnanın her türlüsü güzel ama yoğurtlu bi başka:kk77:
Başarılar.
Aynen canım :-)
Tesekkur ederim

En sevdiğim makarna yoğurtlu makarnadır. :deli: Ama şöyle bol nane ve sarımsaklı.
Eline sağlık, başarılar. :KK15:

Hatta madem mune'nin revanisini yapamıyorum, azcık yoğurtlu makarna yapayım bari, canım çekemeye çok açık. :KK70:

Ya bende bol sarımsaklı soslu seviyorumda eşim sevmiyor :bicak:

Hayırdır hamile misin :anneadayı:

X