- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Çok teşekkür ederim canım kukriskommmmmEllerine sağlık canım çok güzel olmuşlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım kukriskommmmmEllerine sağlık canım çok güzel olmuşlar
Çok kalpCanım sende iyi ki varsın
Ben gerçekten seni öyle görüyorum canım canocummmUtandırıyorsunuz ama estağfurullah buradaki herkes çok iyi
Rica ederim canım
Vallahi hem çekimin hem malzemeler öyle hoşuma gitti ki içim açıldı benimkiler de bana güzel görünmüyor mesela bendeki Xiaomi 11 T pro ama ne bileyim hep sanki puslu gibi geliyor net çekilmemiş gibi geliyorAh guzum aslında telefonumu ve cekimlerimi hiç begenmiyorum ben ben seninkini daha çok beğendim mesela,senin ki nee benim telefon samsung a7 sen güzel bakıyorsun güzel kalpli wunderim, çok teşekkür ederim
Ah cancaziiimmm yenir vallahi ,çok haklısın bende çok seviyorum,özellikle ekmek arası kuzu bi dene sende çok teşekkür ederim bebekiimmBütün yaz sadece yoğurtlu biber yiyebilirim öyle seviyorum
Ahh kuzuuu hepimiz aynıyız galiba,kimse kendi çekimini beğenmiyor bende o puslu çekimini sevdim bir ayponumuz yok ki garibanizVallahi hem çekimin hem malzemeler öyle hoşuma gitti ki içim açıldı benimkiler de bana güzel görünmüyor mesela bendeki Xiaomi 11 T pro ama ne bileyim hep sanki puslu gibi geliyor net çekilmemiş gibi geliyor
İnşallah bir gün o da olur sosyalimmAhh kuzuuu hepimiz aynıyız galiba,kimse kendi çekimini beğenmiyor bende o puslu çekimini sevdim bir ayponumuz yok ki garibaniz
Amiiinnn evren duy sesimizi wunderimmmİnşallah bir gün o da olur sosyalimm
Yaa canım kuzucuummm çok teşekkür ederim bitanemmAyyy nasıl güzel görünüyor ellerine sağlık kuzum
Bebekiimm bayılarak yedim zaten biliyor musun koz patlıcan salatası efsane oluyoo çok teşekkür ederim kuzucuum,heyecanla seni bekliyorumYine muhteşemsin eline sağlık bayılarak yemelik tarifler
Bende en sevdiklerimi aldığım için çok mutluyum gül goncaaammm çok teşekkür ederim canım çicemmmSüperr olmuş çicemmmm elelrine sağlık olsun,ikiside en sevdiğim mezelerdir başarılar diliyorum
Meze zaten süper oluyor her zaman yenilebliyor,rica ederim çicemmmm ellerine sağlık olsunBende en sevdiklerimi aldığım için çok mutluyum gül goncaaammm çok teşekkür ederim canım çicemmm
Bu havada soğuk mezeler iyi gider gul goncam zaten artık mezecilerde moda oldu gülbal mısınMeze zaten süper oluyor her zaman yenilebliyor,rica ederim çicemmmm ellerine sağlık olsun
Aynen sıcak yemek yenmiyor çok fazla,en güzeli böyle mezelerin yenmesiBu havada soğuk mezeler iyi gider gul goncam zaten artık mezecilerde moda oldu gülbal mısın
Aynen sıcak yemek yenmiyor çok fazla,en güzeli böyle mezelerin yenmesi