Yoğurtla erisin göbekler

.CaFFeiN.

asLnda svıyRm bende sNı:L
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
112
0
96
37
İngiltere
ıŞTE GÖBEĞıNıZı ERıTMENıN MUCıZE YOLU!
Tek yapmanız gereken, günde üç bardak yoğurt yemek. Tabii kaymaksız olanını...
Kalsiyum özellikle biz kadınların kilo vermesinde çok büyük rol oynuyor.Oysa genelde diyetisyenler kilo sorunu olanlara sütlü besinlerden uzak durmalarını salık veriyor...

Tennesee Üniversitesi'nde diyet uygulayan 34 kişi arasında 12 hafta süren bir araştırma yapılmış. Buna göre, yağsız yoğurt tüketenler, düşük kalsiyum diyeti uygulayanlara göre yüzde 22 oranında daha fazla kilo vermiş. Yine araştırmaya göre, bu kişilerin vücutlarındaki yağların yüzde 61, göbek bölgelerindeki yağların ise yüzde 81 oranında azaldığı saptanmış.

Kaslar da erimiyor : Bazı diyet programlarında kilo vermek isteyenlerde kas kaybı meydana gelebiliyor. Diyet sırasında yağsız yoğurt yiyenlerin ise vücutlarındaki kaslar da dengeleniyor.

ne kadar yemek gerekiyor? Her akşam 200 gram yoğurt yeterli. 200 gram bir su bardağıdır.

* Peki yağsız yoğurt göbeğimizi nasıl eritiyor? yağların en çok biriktiği iki nokta bel ve kalça... bir elma tipi, bir de armut tipi kadın var. elma tipiyseniz karın bölgenizde birikiyor yağlar. Armutsanız üst bacak bölgenizde ve basenlerinizde... yağsız yoğurt diyeti uygulayanların bel kısmı 2.5 santim inceliyor. Çünkü yeterli oranda kalsiyum tüketmek, vücuttaki yağların çözülmesini sağlayıp, yeni yağ birikmesini önlüyor.

günde üç bardağa yakın yağsız yoğurt yedik. Ne kadar kalori almış oluyoruz? Günde üç kez her seferinde bardağı tam doldurmadan yaklaşık 180 gram yağsız yoğurt tüketenler, üç bardak yağsız yoğurttan sadece 300 kalori alıyor.

Peki ya hareket? Çok kolay. Belinizi inceltmek için, ellerinizi boyun hizzasında birleştirip vücudunuzu bir sağa bir sola çevirin. 20-30 kez yapabilirsiniz bu hareketi. Sokak yoğurtçuları gibi oklavayı omzunuza alarak da deneyebilirsiniz... Göbeğiniz içinse, yere yatıp dizlerinizi kırarak yarım mekik yapabilirsiniz. On taneyle başlayın, ilerleyen günlerde yavaş yavaş 20-30-40'a kadar çıkın. Bir de duvara sırtınızı dayayarak bir sağ, bir sol ayağınızı yere indirip kaldırabilirsiniz. Bu hareket de kalçayı eritir. Bölgesel kilo verebilmek için hareket şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
denemeye değer.. bende yoğurdun metobolizmayı hzıladnırdığını duymuştum.. hayırlısı inş işe yarar..

nasıl yani normal yediğimiz yemeklerin yanına günde üç bardak yoğurt mu? sadece yoğurt olamaz herhalde çok saçma ve sağlıksız olur. ama eğer günde 3 bardak yağsız yoğurtsa ben onu yıllardır yiyorum zaten, çok severim yoğurdu ama hiç de böyle bir etkisi olmadı yani CADIARZU

Yağsız yoğur olması gerekıyormus ve yanlış hatırlamıyorsam arkadasım demiştiki yagsız yogurt yediğin zaman vucuttakı yağı emiyormuş. ne kadar doğru bilemem

ben surekli yagsiz yogurt yiyiyorum bir yerimde incelme olmadi acaba gunde sadece 3 bardak yogurt mu yenilicek baska birsey yok mu?

arkdşLar sorulara cevap veriyim .)

tabiki yanında bişeyler yiyeceksiniz ama çok Hafif oLmaLı (meyve,sebze), kalorisi çok fazLa olmamalı boL bol su içiLmeLi ve yürüyüş ya da spor kesinLikle gerekLi yogurt YAGSIZ olmaLı..

sadece yağsız yoğurt yenilerek alınan kalori o kadar azdır ki, bu da eşittir aç kalmak demek. e zaten kilo verirsiniz. çoğu bilimsel çalışma gerçekten kalsiyumun yağ metabolizmasında önemli rol oynadığını gösteriyor, hatta bazı sellülit kremlerinin içerisine kalsiyum ve kafein eklenir metebolizmayı hızlandırsın diye. önerilere gelince yoğurt yemek çok sağlıklı tabi, ama dolaptan buz gibi çıkartıp yememek şartıyla, çok gaz yapar. oda sıcaklığında ok. en güzeli sebze yemeğiyle birlikte 1 kase ve ara öğünlerde acıktığınız zamnalarda günde toplam 2 su bardağı kadar ayran (yanında kepekli bisküvi veya galeta olabilir)...

evet aynen katılıyorum sana teşekkürLer bu açıkLama için a.s

Ben normal yoğurt tüketmeye başladım her öğle ve akşam yemeklerinde. Ama yağsız değil bunun faydası olması için illa şart mı yağsız olması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…