• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yoğurt

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevaltek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
1
0
36
İzmir
bebeğim ağostosun 4de 7aylık olcak yogurdunu bir su bardağı veriyorum acaba fazlamı birde pastorize sütten mayalıyorum dogrumu bilmiyorum yarım bardakta muhallebisine koyuyorum ama endişeliyim demir eksikliğinden ne yapmalıyım önerilerinizi bekliyorum.

canim ben muhallebi icn degilde yogurt icin soylicem cunku muhallebiyi bilmiyorum.yogurdu sutten mayalayabilirsinn onemli bebege sutu direk vermemek demisdi amerikali bir doktor.ama tabi doktoalrin hepsi farki birsey diyo bu konuda sen iyice bir arastir yinede?

biz yoğurtu günlük sek sütten yapıyorduk doktor sölemişti ama yaz başından beri bulamıyoruz günlük sek süt diğer markalarınki tutmadı pınarın çocuk devam sütüyle yaptık oda çabuk kıvam kaybediyor. sek sütün pastörizesiyle yapıyoruz mecburen sonuçta kendin mayalıyorsun. yapcak bişi yok. muahllebisine devam sütünden kat canımben gogly ninkini alıyorum muhallebinin

Back