• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Yoğurt

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

akdenizli15

hoşgeldin bebeğim
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2010
115
0
46
Denizli
selam arkadaşlar benim 7.5 aylık bi oğlum var son 3 aydır ek gıdaya alıştırmak için çırpınıyoruz ilk başlarda yoğurdu az da olsa yiyordu ama 10 gündür kıyameti koparıyo yoğurt verince. ekmek ufaladım bebe bisküvisi ezdim tahıl maması koydum meyve koydum büyümix koydum ama nafile istemiyo.büyümixi yalnız verince yiyo.yoğurdunu kendim yapıyorum acaba hazır yoğurt denesemmi hiç yememesinden iyimidir sizce ne yapmalıyım fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

1 hafta ara ver yogurdun tadini unutsun sonra tekrar dene ac oldugu bir ogunde dene

Bu yoruma katılıyorum ara vermelisin...

Yoğurdun içine meyve püresi gibi şeyler katarak da verebilirsin çeşit olur, ama önemli olan yoğurdun sade olarak tadına alışması...

Son düzenleme:
Benim doktorum, hazır market yoğurtlarından güvendiğin bi markayı da verebilirsin dedi. Danone yi önerdi. Ben hazır toz mama'dan yoğurt mayalıyorum bayıla bayıla yiyor oğlum. Daha önce benim oğlum da sevmiyordu yoğurdu. Bide istersen yoğurdun içine elmayı buharda bişirip ekleyebilirsin. yada öğle çorbasının yanında bi kaşık bi kaşık verirsin. Annem bana öyle yedirirmiş. Sonuçta yoğurdu hergün mutlaka tüketmesi gerekli. Ara filan verme bence. Sade yada meyveli, ne farkeder bi şekilde yesin de..

Son düzenleme:
benim içime en çok sinen büyümix oldu danoneyi asla vermem doktorumuzda büyümixi tavsiye etti bazı bebeklere bu tarz şeyler gaz yapıyo başka bir zararı olucağını düşünmüyorum yine de günde birden fazla vermeyin derim azcık daha büyüsün bebiş

benim içime en çok sinen büyümix oldu danoneyi asla vermem doktorumuzda büyümixi tavsiye etti bazı bebeklere bu tarz şeyler gaz yapıyo başka bir zararı olucağını düşünmüyorum yine de günde birden fazla vermeyin derim azcık daha büyüsün bebiş

arkadaşım neden danoneyi asla vermem dedin merak ettim bende yogurt yapmayı bir türlü beceremiyorum danone veriyorum pek katkı maddesi yok gibi ama yinede kendim yapmak isterdm içim rahat degil

arkadaşım neden danoneyi asla vermem dedin merak ettim bende yogurt yapmayı bir türlü beceremiyorum danone veriyorum pek katkı maddesi yok gibi ama yinede kendim yapmak isterdm içim rahat degil

danone fransız malı o yüzden içime sinmiyo bi kaç yıl önce de çocukların gelişimini olumsuz etkileyecek katkı maddeleri olduğu haberleri çıkmıştı vermeyi hiç düşünmüyorum

Back