- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.811
- 798
O zmn normal disarda nasil yapiyosan oyle yap bence tutar..şimdi yaz geliyor zaten sıcak olur. kışın soğuk oluyor ama mutfak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zmn normal disarda nasil yapiyosan oyle yap bence tutar..şimdi yaz geliyor zaten sıcak olur. kışın soğuk oluyor ama mutfak.
Anlamadim?
Evet benleydi o muhabbet :) hahaha ben tahta kasik kullaniyom.. ama esim icine catal durtmeyi sevdigi icin gazi oluyo tefallerim:)şu tefalin titanium serisini seninle konuşmamışmıydık
çizilmiyor demiştim. sen eşim çizdi demiştin..
Agzını kapalı tutun hava çıkışı olmıcak şekilde benim oglumda tatlı seviyo agzini acık tutuyorum annem kapatıyo onunkide ekşı oluyoBen yogurt mayaladigim her seferinde yogurdum tatli oluyor en son dun saat 11:00 da mayaladim firina koydum. Firini vir sure 75 derecede calistirdim sonra kapattim. Bugun saat 1 de aldim dolaba koydum. Az once tadina bakayim dedim yine bal gibi tatli. Hic eksilik yok. Esim de eksi yogurt seviyor. Ben bu yogurdu neden eksitemiyorum. 47 derecede mayaladim
Kac kasik katiyorsun mayayi 2 yemek kasigi yeter,firinda degilde disarida mayala ustu ortulu bir bicimde
Evet tatli yoğurt 6 gün sonra ekşi yogurt oluyorEkşi bir yoğurtla mayalarsanız ekşi olur bence belki kullandığınız mayadandır. Bir de o yoğurt tatlı olsa da bekleyince ekşir diye biliyorum ben.
Fırında zaten hiç yapmayızhe kız fırında 3-4 saate mayalanıyor![]()
Ahaha evet ekşi değil yoğurdum katiyen.Kimse yoğurdum ekşi demez![]()
Yok ya biz eski kafalıyız 2 dakika da olan yoğurtmu olurdene kız çok zahmetsiz![]()
Yenir mi mi?Ekşi yoğurt yenilir mi ya
marketten aldığın sütten daha sağlıklı pastorize yapılmış sütü nasıl o hale getirdiklerini ne türlü ilaçlarla mayalayıp soguttuklarını iyi biliyormusın göz görmeyince gönül katlanır amaYoğurt yapan kadınlarımıza bir sorum olacak.
Gerçekten sağlıklı buluyor musunuz? Annem de takmış durumda ev yoğurduna cidden sağlıklı mı yani bu meret?
Ev de maya kalmayınca;Ben yogurt mayaladigim her seferinde yogurdum tatli oluyor en son dun saat 11:00 da mayaladim firina koydum. Firini vir sure 75 derecede calistirdim sonra kapattim. Bugun saat 1 de aldim dolaba koydum. Az once tadina bakayim dedim yine bal gibi tatli. Hic eksilik yok. Esim de eksi yogurt seviyor. Ben bu yogurdu neden eksitemiyorum. 47 derecede mayaladim