• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yogurt yapma makinesi

feriderdinc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2014
2
0
1
42
Merhaba arkadaslar yogurt yapma makinesi almayi düşünüyorum çünkü defalarca yapmayi denemissem de olmadi ne tavsiye edersiniz

Firinda yapmaya denediniz mi ? Netten bulabilirsin demedim oluyor garanti tutmadigi olmadi

Bitanem o kadar kolay ki hiç para verme. Sütü kaunatacaksın süt ılıynca ( ne sıcak ne soğuk olacak) içine bi kaşık yoğurt koyup iyice karıştıracaksın. Ben azsa kavanoza koyuyorum çoksa ve dolaba sığacak gibiyse tencerede kalıyo. Kapağını kapatıp büyükcene örtülerle iyice saracaksın ki üşümesin. 3-4 saat sonra da açarsın kapağını bi güzel dışarda havalandırırsın 5 dk sonra kapağı kapatıp hooop buzdolabına. Misss gibi ev yoğurdu sana.
İnan bana makina da aynı mantık.

bir de firinda yapmayi deneyeyim o zaman yine yapamazsam kesin bir makine alacagim artik teşekkür ederim tavsiyeler icin

canım bende hiç beceremedim ve en sonunda aldım hatta o zamanlar bimde indirimdeydi 20 tl ye almıştım, weewell kullanıyorum çok ama çok memnunum

Back
X