Maske Tarifleri Yogurt suyu yüzümdeki lekelere iyi geldi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

mizdamiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2006
6.750
19
0
39
Ankara
a.skızlar bır kac gundur yogurdun suyunu suratıma suruyorum suratım canlandı sankı lekelerım gıttı sıvılcelerımden rahatsızım sıvılcelerımın rengı sondu bellı olmuoo yanı gozle gorulur faydası var kızlar deneyın derım a.sa.s

Yoğurt aslında çok faydalı zaten ama yağlı olduğu için bende nedense bi ön yargı oluşuyor... :1no2:
Acaba böyle birşey var mı?

Cildim karma olduğu için korkuyorum nolur nolmaz diye...

yogurdun ve suyunun faydalarını hep derler duyarım..ozellıkle yaşlılar yaralara ıyı geldıgını duymuştum..
bırde suyu ıcıldıgı vakıt vucutta detox etkısı yaptıgını soylemıslerdı tv de
sonucta dogal bır besın elbette vardır faydası cıldınede ıyı gelmış
ısallah daha ıyı sonuclar alırsın....

paylaşımın için teşekkürler cnm benim de leke sorunum var. senin ki akne lekesi mi yoksa güneş lekesi miydi

yoğurtu direk cilde sürerek ve tüketerekte cildimize destek verebiliriz.ama en önemlisi ağız yoluyla tüketimdir

yoğurt çok faydalı bi besindir. ananemde suyunu içerek şekerini düşürtüyo. tvde duymuş denedi gerçekten faydasını gördü.
neyse bu cilt işide hoşuma gitti bende süreyim bari:))))

Yoğurt aslında çok faydalı zaten ama yağlı olduğu için bende nedense bi ön yargı oluşuyor... :1no2:
Acaba böyle birşey var mı?

Cildim karma olduğu için korkuyorum nolur nolmaz diye...

cilteki yağlanmanın asıl nedeni cinsiyet hormonlarıdır.yediklerimiz çok az etkiler aslında .yoğurttaki yağda cildin yağ salımını bozacak düzeyde değil.rahatça tüketin bence:hooray:

sekerler ben yapıyorum suruyorum bole suratım gerılıo yogurt suyu kuruyunca cok bekletıyorum sabahda yıkıyorum yumusak ve canlı oluyor sankı lekeler gıtmıs sıvılceler kucuklmus gıbı hıssedıyorum gercı sadece ben deıl herkes soluooooo

kızlar bır ara duydum bırınden yogurt ve lımon gobek erıtıyor dıye gercektende ıse yarıo bır kase yogurtda bır lımon sıkıp yıyorsunuz her aksam cok ıse yarıo

cilteki yağlanmanın asıl nedeni cinsiyet hormonlarıdır.yediklerimiz çok az etkiler aslında .yoğurttaki yağda cildin yağ salımını bozacak düzeyde değil.rahatça tüketin bence:hooray:

Tüketiyorum zaten canım hemde bol bol :hooray: ama son zamanlar biraz aksattım gerçi...
Tüketmek diilde cildime sürmekten endişeleniyorum aman birşey olmaz herhalde :delphin:

hasas ciltler sakın denemeyin.asit o muhteşem görevini yerine getirir;yüzünüzü kıpkırmızı yapar.tecrübeyle sabittir.

katılıyorum hassas ciltlere zararlı.ben denedim iki üç saat yüzümdeki kızarıklık geçmedi.yada fazla bekletmeyin

ben de arada sürüyorum yoğurt suyunu gercekten güzel ....
ama arada sürmek yetmez sanırım düzenli kullanımında faydası daha büyk olabilr

denemek lazım azıcık bekletip yıkarız bizde olmaz mı ki:50:

katılıyorum hassas ciltlere zararlı.ben denedim iki üç saat yüzümdeki kızarıklık geçmedi.yada fazla bekletmeyin

ben de limonu sürdüm yüzüme,kıpkırmızı oldu yandı yüzüm sonra yıkadım hemen dayanamadım yanmasına resmen tahriş oldu,bi de ürtiker hastasıyım limon daha beter yaptı

dün gece yoğurt suyunun faydalarıyla ilgili bir rüya gördüm. eskiler ilaç olarak yoğurt suyu içermiş (rüyamda). :9: bugün araştırmaya koyuldum gerçekten faydalıymış. :16: sivilceyle ilgili baya problemim var yüzümü sarmış durumdalar rüyamın müjde olduğunu umarak yarın ben de başlıycam inşallah :10:

Back
X