Bebek Beslenmesi yogurt mayası

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

arkadaşın dediğini anlıyorum ama benimde anlayamdığım ilk mayanın nasıl elde edildiği. sonuçda bişekilde maya elde edilmesi lazım bende o mayayı babymix en elde ettim.aktivyada geldi aklıma aslında ama kızım 6 aylık bünyesi kaldırırmı bilmiyorum dr a sorucam bunu da

ben de merak ettim haklısın seherjik sonuçta ilk mayaladığı zamanki yoğurt hangi marka?
bence babymixle mayalaman mantıklı daha sonra da yaptığın yoğurt ile mayalamaya devam etmişsin. devam et derim. daha ne yapacaksın ki !!
hem sütaşa mail atsakta sorsak ya bu katkı olayını. bende arada babymix alırım diyordum şimdi içime kurt düştü.

sağolasın ne demek istediğimi anlayan biri çıktı...
hem ilk mayaladım yoğurdu doğal yoğurtla mayalıyorum marketten aldığım yoğurtla değil yani.

arkadaşım şimdi hangi gıdada katkı maddesi yokki
en basitinden yediğimiz peynir,zeytin çokmu doğal artık doğal gıda bulmak çok zorlaştı.

en basitinden yediğimiz peynir,zeytin çokmu doğal artık doğal gıda bulmak çok zorlaştı.

Canım iyi de sen şimdi o doğal yani katkısız ev yoğurdunu nerden buldun onu söyle bari.. Anlaşıldı babymix vs. de katkı maddesi var. O zaman doğal yoğurt bulmak lazım. Arkadaşımız bulamadığı için babymixten mayalamış zaten onda da ev yoğurdu olsa o da ev yoğurdundan mayalardı dimi ?. Sen nerden nasıl elde ettin mayayı onu söyleyebilirsen daha çok yardımcı olursun...

sık sık annem getirir.olmadı karşı komşuma köyden geliyor ondan alırım tabi herkesin böyle bi şansı olamıyor.

bu konuda haklısın. geçen eşimle konuşuyorduk organk kavanoz mamaları var ya onlar katkılıdır dedi. haklı olabilirsin ama pazardan aldığımız meyvede hormonlu dedim. sağlıklı olsun diye cam rende kullanarak hazırlıyorum ama o dahi tam anlamıyla saf değil malesef.

evet haklısın cam rende kullanarak da iyi ediyorsun diğerlerinin yanında(blender,mikser) yinede en sağlıklısı o

şunu kabul edelim artık doğal bir dünyada yaşamıyoruz..herşey değişti..doğal süt diyoruz ineğin yediği samanı samanın gübresini hesaba katarsak psikopata bağlayıp çıkamayız işin içinden:bbo:
ben burada günlük süt bulamıyoru mesela napiim yoğurt mu yedirmeyeyim pastorize ve formül süt kullanıyorum..sütaşa güvenme,herobaby,bebelac,danone..vs yaa insanlar bu kadar para düşkünü ve vicdansız mı:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…