Bebek Beslenmesi yogurt makinesi düsünüyorum

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

hausfrau

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
1.395
8
0
Diğer
hanimlar
arzum yogurt mak icin iyi seyler duydum
bebegim 4 aylik
yogurt yakin zamanda verecegim
kendim organik süt alip makinede mayalamak düsünüyorum
ama bilmiyorum
alsam mi
gercekten faydasi dokunurmu
kendimiz icidne kullanmayi düsünüyorum
sizler ne dersiniz
tavsiye edermisiniz
bu arzum mun mak icin organik yapiyor diyor sitesinde
tavsiye bekliyorum hanimlar

benim oğlumda sekiz aylık, iki aydır yoğurt yapıyorum gnlük başta hiç tutturamıyordum makine almayı düşündüm filan ama üç dört denemeden sonra başardım :) çokta güzel oluyo bizde yiyoruz. Paket yada günlük şişe sütlerle olmuyo, çok sağlıklı değil deselerde açık süt alıyorum istanbulda başka çarem yok. Makine kullanmadığım için bi bilgim yok ama yoğurt yapmak çok basit deneyin bence

tamam tesekkür ederim
önce birkac kez deneyim
baktim olmuyo alirim
tesekkürler tekrar:)

Gerçi sipariş etmişsiniz, ben kaç gündür girmedim foruma, mesaj yazmak için geç kaldım. Ben weewell marka yoğurt makinesi kullanıyorum ilk günden beri, çok memnunum. Ben de zaten almanızı tavsiye edecektim. Güle güle kullanın.

canim teskkür ederim
yengem aldi arzum dan
harika diyor
6 saat icinde yapiyormus
fazla elektirikte harcamiyormus
12 saat yaparsan daha tas gibi oluyormus
cok heyecanliyim
kendim evimde pasalar gibi yogurt yapacagim ))
etsekkür ederim tekrar :))

bende tefalin var 1 kere yaptım ama kendi mayaladığım gibi olmadı boşa masraf para tuzağı resmen

ben 4-5 kere denedim
ve anladim en iyi nasil oluyor
kesinlikle önce süt ve mayalayacak yogurt kalitesi veee
en önemlisi zaman
ben 7 bucuk saatte en iyi yogurt elde ettim
daha az ve daha cok birakirsam guzel olmuyor

merhaba bende kızıma yoğurt makinası aldım wewel in çok memnunum bardakları cam arzum kullanan arkadaşlarım pilastik kokusu olduğunu söylemişlerdi yoğurtta bilmiyorum belki onun makinasındandır wewel markasını öneririm

benimki arzum taş gibi mayalıyo,hiç koku falan da olmuyo,arzumun bardaklarıda cam,plastik kokusu nerden gelecekki,makinesiyle alakalı bi problem vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…