kendiniz mayalayın bence hem masraf yapmamış olursunuz hem daha sağlıklı olur
benim oğlumda sekiz aylık, iki aydır yoğurt yapıyorum gnlük başta hiç tutturamıyordum makine almayı düşündüm filan ama üç dört denemeden sonra başardım :) çokta güzel oluyo bizde yiyoruz. Paket yada günlük şişe sütlerle olmuyo, çok sağlıklı değil deselerde açık süt alıyorum istanbulda başka çarem yok. Makine kullanmadığım için bi bilgim yok ama yoğurt yapmak çok basit deneyin bence
Gerçi sipariş etmişsiniz, ben kaç gündür girmedim foruma, mesaj yazmak için geç kaldım. Ben weewell marka yoğurt makinesi kullanıyorum ilk günden beri, çok memnunum. Ben de zaten almanızı tavsiye edecektim. Güle güle kullanın.
kullanan yada fikri olan yok mu
cok kararsizim ben
bende tefalin var 1 kere yaptım ama kendi mayaladığım gibi olmadı boşa masraf para tuzağı resmen
siparis ettim
arzum dan
bakalim :)
bende sipariş ettim bekliyorum:)
canim Arzum mu aldin?
benimkisi Arzum
evet arzum aldım bende.kampanyadaymış aldım.çünkü hiç evde yoğurt mayalamadım hayatımda.bununla denıycem ılk.
merhaba bende kızıma yoğurt makinası aldım wewel in çok memnunum bardakları cam arzum kullanan arkadaşlarım pilastik kokusu olduğunu söylemişlerdi yoğurtta bilmiyorum belki onun makinasındandır wewel markasını öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?