Canımm merhaba, ben bu kürü 8 gündür yapıyorum ve 3.5 kilo verdim şimdiye kadar :) Hala da devam ediyorum
8 gün müü cok iyi yaa bende bugun baslayayım baska neler yapıyorsunuzCanımm merhaba, ben bu kürü 8 gündür yapıyorum ve 3.5 kilo verdim şimdiye kadar :) Hala da devam ediyorum
ne zararı olabilir kiBen yoğurt limon pul biber kürü yapıyorum bu gece başladım ama adetliyken bı sorun olur mu ? Deneyen var mı varsa kaç kilo verdiniz
Merhaba yoğurt ve zerdeçal kürünüde deneyebilirsiniz8 gün müü cok iyi yaa bende bugun baslayayım baska neler yapıyorsunuz
Olayı nedir normal bir günün ardından akşam yemeği olarak bunlari mi yiyorusnuz?Ben yoğurt limon pul biber kürü yapıyorum bu gece başladım ama adetliyken bı sorun olur mu ? Deneyen var mı varsa kaç kilo verdiniz
Hayır bunu yatmadan yarım saat 1 saat önce yiyoruz göbek yağlarını eritiyorOlayı nedir normal bir günün ardından akşam yemeği olarak bunlari mi yiyorusnuz?
Bi kase yogurt,1 cay kasigi aci pul biber,yarim limonun suyunu her gecenasıl yapıyorsunuz bu kürü arkadaşlar yani ne kadar sıklıkta yememiz lazım yoğurt limon kürünü ve neler yemememiz lazım
Bi kase yogurt,1 cay kasigi aci pul biber,yarim limonun suyunu her gece
Yatmadan 2 saat once tuketin.
Ben denedim çok faydasını görmedimBen yoğurt limon pul biber kürü yapıyorum bu gece başladım ama adetliyken bı sorun olur mu ? Deneyen var mı varsa kaç kilo verdiniz
Nasıl yapıyosunuz ? Ne zaman yiyosunuz ne kadar sıklıkta ayrıca garklı diyette yapıyomuaunuz yoksa sadece bu kürle mi ??Canımm merhaba, ben bu kürü 8 gündür yapıyorum ve 3.5 kilo verdim şimdiye kadar :) Hala da devam ediyorum
Diyetsiz olmaz ki zatenNasıl yapıyosunuz ? Ne zaman yiyosunuz ne kadar sıklıkta ayrıca garklı diyette yapıyomuaunuz yoksa sadece bu kürle mi ??
Ay benim de 2. Günüm. Öbür başlığa yazmıştım ama orada aktif kimse yokmuş burayı gördüm şimdi.bugun yogurt limon küründe 2.günüm.bakalim kac kilo gider
Canımm merhaba, ben bu kürü 8 gündür yapıyorum ve 3.5 kilo verdim şimdiye kadar :) Hala da devam ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?