Yoğurt kabından toka kutusu

filizim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2007
4.706
17
358
41
Ankara

Kızımla beraber yaptık....kaydirigubbakcemile5

Çok güzel olmuş canım...
Bende yapmaya çalışmıştım, altını falan kestim ama sar sar bitmedi yarım kaldı benim ki...
Şimdi öylece duruyor...

Yoğurt kabının altını kesiyorsunuz ve saçaklı iple dolaya dolaya sarıyorsunuz sık bir şekilde ve bu meyddana geliyor:)

iyi fikirmiş yaaa gerçi benim toka kutum var hasırdan ama gözüm aç olduğu için bunuda denemekte fayda var:)))))

peki pelüşla yapsak olmaz mı tüğlü pelüşlar var ya halı gibide kullaılanlar onunlada güzel durur bence

benimde görümcem yaptı bunda. çok şık duruyor. ama o ipi dolamadı, örerek yaptı. altını ve kenarlarını örüp kutuyu içine yerleştirip içini örüyor. sonrada sapını ve kapağını örüyor.

Biliyorum onları ama örmesi bana zor geliyor gerçekten dolaması daha kolay...-tatlicadiarzu-

peki pelüşla yapsak olmaz mı tüğlü pelüşlar var ya halı gibide kullaılanlar onunlada güzel durur bence

Olabilir canım herşey elimizde..Derya baykal'ın dediği gibi hayal gücünü kullan.hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…