- Konu Sahibi prettywoman89
Ben dost yogurdu tavsiye ediyorum 5 numara en sevdigim yogurttur hic eksi degil ve eksimez tadi cok guzel birde sek var ama numarasini bilmiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dost yogurdu tavsiye ediyorum 5 numara en sevdigim yogurttur hic eksi degil ve eksimez tadi cok guzel birde sek var ama numarasini bilmiyorum
ben yoğurdumu kendim yapıyorum da, yine hazır yoğurt kabında mayalıyorum. o şekilde büyük cam kap bulunabilir mi bilmiyorum ki:26:
Ben yogurdumu kendim mayaliyorum. Cam kapakli cam trdncerede. Hatta artik evde kefir de yapiyorum. Siz de bence oyle yapin. Hazir yogurtlar zaten onerilmiyor.
A101 de satilan kaymakli tava yogurdu var 1,5 lt.markasi birşah.bilinen bi marka degil ama kaliteli esim falan kasik kasik yiyo.5 nolu plastikten yapiliyo o da.deneyin isterseniz.
Evet normalde ekşimeyen yoğurt yiyilmez bende evde yapsam negüzel olurama ekşi yoğurt bulmalıyım acayip seviyorum böle köpürücek ohhh
![]()
Senelerdir yoğurdu kendim yapiyorum. Hazir yoğurdu mümkün değil yiyemiyorum. Icinde türlü kıvam arttırıcilar olan ekşimeyen bozulmayan bir şey dogal olamaz zaten.
Kapıya güvenilir çiftlik sütü geliyor kaynatıp yapıyorum. Günlük sutlerle de oluyor ama çiftlik sutu bir baska. Ustelik ev yapimi yogurt prebiyotik ozelliklerinden dolayi daha sağlıklı. Mümkünse kendiniz yapin. Ben haftalık olarak döküm tencerede ya da borcamda yapiyorum. Mis gibi oluyor.