Yoğurt kabı hakkında önemli

canım bizim özellikle kullandığımız marka yok şuan evde çağrı marketin çağrı'm yoğurdu var tadı güzel plastiği 5 numara

Sutasin hangi boy yogurdunu kullaniyorsunuz acaba.yazinizi okuyunca bende baktim 5 yaziyor.kova yogurdunu kullaniyorum sutasin.

Acilmadigi surece eksimiyor.bittikce actigin icin hepsi taze ve tatli oluyor.ben buyuk kucuk karisik mayaliyorum . Sona kalan kucuk acilmayan siseyi mayalik olarak kullaniyorum.guzel oluyor

Ben nedense Bim'in Dost yoğurdundan başkasını sevemiyorum. Üniversite yıllarından gelen alışkanlıktan mıdır nedir

Tadı gerçekten güzel ama. Plastiği 5 numara. Ayrıca Sek firması tarafından üretiliyor...

Güveçte satılan yoğurtlar var canım hem bittikten sonra kullanılıyor güveç yapmak için onlardan alabilirsin

Malesef sağlıklı beslenelim derken sağlığımızdan olma riskimiz var.

Çünkü burası Türkiye.

Bence sürekli tüketiyorsanız yoğurdunuzu evde kendinizin yapmanızı öneririm.
aynen öyle yoğurt çok sağlıklı kilo verdiriyor derken sağlığım bozulsun istemiyorum haklısınız belki de yapmayı öğrenmeliyim

A101 de satilan kaymakli tava yogurdu var 1,5 lt.markasi birşah.bilinen bi marka degil ama kaliteli esim falan kasik kasik yiyo.5 nolu plastikten yapiliyo o da.deneyin isterseniz.
a101 yakınlarda var ve 5 nolu plastik en güvenilir olanı aslında teşekkür ederim

2 no güvenilir ve kanserojen olmayan bir madde mis yoğurt bu da aklımda bulunsun çok teşekkürler

Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama AOÇ'nin cam kapta yoğurdu var. Güveç şeklinde çok güzel bi kap hem de. Bir araştırın derim. Ya da yine AOÇ'nin 3-5 litrelik sütleri var, içinde mayası da var.
İstanbuldayım dediğiniz marka sanırım Ankara'da satılıyor İstanbul'da merketlerde görmedim ben.

Ben yogurdumu kendim mayaliyorum. Cam kapakli cam trdncerede. Hatta artik evde kefir de yapiyorum. Siz de bence oyle yapin. Hazir yogurtlar zaten onerilmiyor.

Annem bakır kalaylı tencereye mayalıyor yoğurdu bi de cam kavanozlara.
Hazır yoğurt hiç tüketmiyoruz.

Ya ne güzel kendi yoğurdunuzu yapıyorsunuz ben de öğrenip yapmayı düşünüyorum ama yapana kadar en azından kanserojen kapta olanını kullanmak istemiyorum, sizden tarif alırım ben yaparken

canım bizim özellikle kullandığımız marka yok şuan evde çağrı marketin çağrı'm yoğurdu var tadı güzel plastiği 5 numara
ben o marketi hiç görmedim buralarda ama öneri için çok teşekkürler :)

Sutasin hangi boy yogurdunu kullaniyorsunuz acaba.yazinizi okuyunca bende baktim 5 yaziyor.kova yogurdunu kullaniyorum sutasin.
Sütaşın kovasında 5 yazdığını az önce kayınvalidemden öğrendim o da büyük ve normal yoğurt alıyor, ben light 650g olanından aldım küçük ve ne yazık ki 6 yazdığını farkettim çok üzüldüm hemen şikayet maili attım canım çok sıkıldı bu kadar güvendiğim ve üstüne pahalı bir markanın bunu yapması çok kötü.

Dost sek'in ürünü mü? bunu bilmiyordum bime ben de lisedeyken arkadaşlarla çok giderdim le cola falan alırdık yoğurdunu hiç denemedim, öneri için çok teşekkürler

Güveçte satılan yoğurtlar var canım hem bittikten sonra kullanılıyor güveç yapmak için onlardan alabilirsin

iyi fikir ama eşim bikere manda yoğurdu almış güveçte nasıl yağlı yiyemedim bile, normal yoğurt da satılıyorsa alabilirim ama nerden alicam :44: süpermarketten alışveriş yapmayı bırakıp herşeyi yerinden tazesinden almam lazım belki de.

Et ve balik kurumunun marketleri varya onlarda aoç urunleri var diye biliyorum istanbuldada.

Evin yakınlarında var aslında et ve balık kurumu ama benim sürekli gittiğim kasabım olduğundan hiç girmedim içinde ne var ne yok diye, güveçtemi satılıyor acaba bu yoğurtlar, yoksa plastik mi kapları

ben çelik tencereye mayalıyorum

buarada konu sahibesine teşekkür edrim bu pilastik numaralandırmasını yıllar önce gazetede okumuştum ama unutmuşum aylardır kafamdaydı hangisi sağlıklıydı diye

rica ederim, daha detaylı yazmak gerekirse en sağlıklısı 5 numara fakat 1,2 ve 4 numara da kullanılabilir ve kanserojen değil.
Zararlı olanlar 3,6,7 numaralı plastikler, bunlar gıda ürünleriyle kullanıldığında kanserojen etkisi var. Hiç numara yazmayan plastikler daha tehlikeli olabilir çünkü içeriğini bilmiyoruz, bu numaralar içinde ne olduğunu bilmemiz için veriliyor, arkasında numarası olmayan plastikleri (muhtemelen daha tehlikeli şeyler içeriyor) hiç kullanmamanızı öneririm.

Evin yakınlarında var aslında et ve balık kurumu ama benim sürekli gittiğim kasabım olduğundan hiç girmedim içinde ne var ne yok diye, güveçtemi satılıyor acaba bu yoğurtlar, yoksa plastik mi kapları

Bana yakinda olmadigi icin bilemiyorum kaplarini.yakinda varsa gecerken bi bakin isterseniz.

diyet yapıyosan hazır yoğurt yeme bence
kendin yap yoğurdunu çok kolay zaten
biz kendimiz yapıyoruz borcamda çok ta güzel oluyo

doktorlar hazır yoğurdun çok zararlı olduğunu söylüyo zaten

Canım sek yoğurt vardıı dolapta baktım 5 yazıyor bunu kullanabilirsiniz ve bilgilendirme için teşekkür ederim

diyet yapıyosan hazır yoğurt yeme bence
kendin yap yoğurdunu çok kolay zaten
biz kendimiz yapıyoruz borcamda çok ta güzel oluyo

doktorlar hazır yoğurdun çok zararlı olduğunu söylüyo zaten
evet yoğurt konusunda sürekli spekülasyon var ama ben plastik konusunda daha karamsarım sanırım, burda birçok arkadaş da kendisi yapıyormuş ben de kararımı verdim, taze süt alabileceğim bir yer bulur bulmaz deneyeceğim çok haklısınız en güzeli doğal olarak kendi evimizde yaptığımız.

Canım sek yoğurt vardıı dolapta baktım 5 yazıyor bunu kullanabilirsiniz ve bilgilendirme için teşekkür ederim
sek markası da çok iyi bence, günlük sütü çok güzel oluyor yoğurdunu hiç almadım neden bilmiyorum light varsa denemeliyim rica ederim ben teşekkür ederim öneriniz için :)

Son düzenleme:
Sek süt ün yoğurt kabı 6 yazıyor. Şok'tan Mis sütün yoğurt kabı 5 ordan olabilirsin az önce baktım kabına.

Kipada satılıyor canım normal yoğurt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…