• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi yoğurt hakkında?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yelizfalan

seni seviyorum hayat...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
311
1
96
39
Sakarya
arkadaşlar bugün kızıma ilk defa yoğurt verdim ebemizin tavsiyesi ile..dün gece mayaladım cam kavanoza ve minicik kaseyi ikiye bölerekden verdim..yedi güzel güzel emmekde istedi bol bolda emzirdim fakat yarım saat önce midesi bulanır gibi oldu..bizim kız çok kusmukludur zaten dedim kusucak heralde...bi fışkırttı böğğ diye her yer battı...üstü başı halı babasının üstünüde batırdı ve ekşi ekşi kokuyordu..acaba midesinemi dokundu yoksa benmi fazla verdim veya henüz midesi yoğurda hazır değilmi?napsam bilemedim?vermeye devam etsemmi az az yoksa vermesemmi bi müddet?aynı sorunu yaşayan varmı aranızda arkadaşlar..bi yardımcı oluverseniz?:uhm:

canım, benim kızım 4,5 aylık bende birkaç gün önce yoğurttan bir kaç kaşık verdim ama kısa süre sonra kustu bariz yoğurttu kustuğu.kızım normaldede çok kusar zaten. dr yoğurt için 5. aydan sonra demişti ben genede denedim ama olmadı. biraz daha bekleyelim bakalım..

hmm haklısın olabilir bak.babama sordum oda öyle dedi midesini ekşitmiştir kaldırmamıştır midesi dedi...bekleyelim bakalım ben şimdilik şeftali ve elmaya devam edeyim barii...sağol canım selametle

Back