• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yoğurt diyetiyle zayıflayalım

sude_naz20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
453
1
96
37
Ankara
arkadaşlar ben diyetisyen eşliğinde 1 aydır diyet yapıyorum ama 3 gün şehir dışındaydım ve boğazımı tutamadım sınırsız yedim ben de nette araştırma yaparken yoğurt diyetine rastladım yarın yapacağım inş.baktım ki işe yarıyor ve zorlanmıyorum o zaman 5 gün devam edeceğim en fazla 5 gün yapıp 10 gün ara vermek gerekiyormuş yoğurdu sevenler için çok güzel bi yöntem hem de sağlıklı ayrıntılara gelince aslında fazla ayrıntı yok:
her öğün yoğurt yenecek mutlaka yanında da meyve yenebilir eğer çok zorlanacak olursanız sebze çorbası içip salata da yiyebiliyorsunuz ben sadece yoğurt ve meyve ile deneyeceğim yapmak isteyen arkadaş olursa birlikte yaparız sonuçları paylaşırız süper olurrrkaydirigubbakcemile2

canim bence böyle sacma sapan yemek planlari uygulama kendine neticede kilo veriyormus gibi olursun ama geri almak üzere üstelikte sagligindanda ödün vermis olursun en güzel diyet ne biliyomusun hemde zorlanmadan karnin ac kalmiycak ayni seyleri sürekli yemiyceksin ben yapiyorum bu diyeti günde 200 ila 300 gr veriyorsun herseyi yiyorsun ama planli ve abartmadan neyi nezaman yiyecegin cok önemli bunu uygulayabilirsen haftada 1 kilo eger metobolizman iyi calisiyorsa 1.5 kilo veriyorsun üstelik dedigim gibi ac kalmadan

Simdi güzel kardesim söyliyim sana bu isin mantigini aslinda senin diyetisyeninde ayni mantik üzerine gidiyordur , sabahlari esmer ekmek 2 dilim, becel yagi varya onunla yagla ve istedigin receli sür digerinide kapak yap ye ( ama lütfen yagdada receldede abartma bir cay kasigi olarak belirle miktari) yaninda peynir ,süt salam sucuk yani hayvansal hic bisey yemiyceksin.salatalik domates vs. yiyebilirsin ama abartma. bu sana enerji vericek, öglende bir corba kasigi yaglan yapilmis pilav olabilir makarna yani yine karbonhidratli bisey yanina etsiz azyagli biz sebze yemegi bunu bir porsiyon yap ve ye yanina yine doyamam ben diyorsan salata yap cok az cicek yagli aksamda hayvan ve hayvan ürünleri saatin canim ben genelde izgara olmasini öneririm yanina yine salata yap yada brokoli karnibahar hasla ye, diyelimki ben en son aksam altida yedim aksam yemegimi 2 saat sonra acikir gibiyim bide canim tatli istiyo gibi ozaman burda Quark diye bisey var galiba oranin labnesi ama ben onun en yagsiz olanini ve proteini yüksek olanini seciyorum aksamlari protein agirlikli yemen gerekiyor yag orani cok az) icine dogranmis konserve ananas döküyorum karistirip kücük bi tabaga koyup meyveli yogurt gibi yiyorum gerisini saklayip yarin aksam yiyorum neyse
Bunun mantigi gece uyurken bile kalori harcamak, karbonhidratlari(un, ekmek pilav, makarna kuru fasulye patates vs.) bunlari aksam yemiyorsunuz öglenleri biraz karistirabilirsiniz ama sabah ve aksam hayir,

çok sağlıksız tatlım senin de bildiğin gibi...

canım ben sağlıksız olduğunu biliyorum ama kendime ceza yöntemim bu 3gün boyunca çok aşırı yediğim için
:kedi:
yani sadece bir kaç gün yapacağım sonra diyetisyenimin listesine geri döneceğim bu sadece detoks olsun diye bir de gercekten çooook aşırı yemiştim önce ceza sonra sağlıklı listeme devammm yaza ipincecik olacazz kaydirigubbakcemile4

gelişmeleri yazacağım tabi regli oldum bugün :( bitince tartılacağım

canim bence böyle sacma sapan yemek planlari uygulama kendine neticede kilo veriyormus gibi olursun ama geri almak üzere üstelikte sagligindanda ödün vermis olursun en güzel diyet ne biliyomusun hemde zorlanmadan karnin ac kalmiycak ayni seyleri sürekli yemiyceksin ben yapiyorum bu diyeti günde 200 ila 300 gr veriyorsun herseyi yiyorsun ama planli ve abartmadan neyi nezaman yiyecegin cok önemli bunu uygulayabilirsen haftada 1 kilo eger metobolizman iyi calisiyorsa 1.5 kilo veriyorsun üstelik dedigim gibi ac kalmadan

Simdi güzel kardesim söyliyim sana bu isin mantigini aslinda senin diyetisyeninde ayni mantik üzerine gidiyordur , sabahlari esmer ekmek 2 dilim, becel yagi varya onunla yagla ve istedigin receli sür digerinide kapak yap ye ( ama lütfen yagdada receldede abartma bir cay kasigi olarak belirle miktari) yaninda peynir ,süt salam sucuk yani hayvansal hic bisey yemiyceksin.salatalik domates vs. yiyebilirsin ama abartma. bu sana enerji vericek, öglende bir corba kasigi yaglan yapilmis pilav olabilir makarna yani yine karbonhidratli bisey yanina etsiz azyagli biz sebze yemegi bunu bir porsiyon yap ve ye yanina yine doyamam ben diyorsan salata yap cok az cicek yagli aksamda hayvan ve hayvan ürünleri saatin canim ben genelde izgara olmasini öneririm yanina yine salata yap yada brokoli karnibahar hasla ye, diyelimki ben en son aksam altida yedim aksam yemegimi 2 saat sonra acikir gibiyim bide canim tatli istiyo gibi ozaman burda Quark diye bisey var galiba oranin labnesi ama ben onun en yagsiz olanini ve proteini yüksek olanini seciyorum aksamlari protein agirlikli yemen gerekiyor yag orani cok az) icine dogranmis konserve ananas döküyorum karistirip kücük bi tabaga koyup meyveli yogurt gibi yiyorum gerisini saklayip yarin aksam yiyorum neyse
Bunun mantigi gece uyurken bile kalori harcamak, karbonhidratlari(un, ekmek pilav, makarna kuru fasulye patates vs.) bunlari aksam yemiyorsunuz öglenleri biraz karistirabilirsiniz ama sabah ve aksam hayir,

teşekkürler cnm verdiğin bilgiler için aklımda bulunsun olumunekankayizsmile

ama ben yoğurdu ve de meyveyi çok seviyorum o açıdan birkaç günlüğüne bu yöntemi deneyeceğim sonra da zaten benim süper bi diyetisyenim var arkadaş gibiyiz her zaman destekçim yaşam koçum gibi ama ilk mesajda da söylediğim gibi 3 günlük aşırı yemem tamamen benim suçum:oklava::oklava::oklava:

kır çiçeği arkadasım sen kaç kilosun?ve bu söylediklerin asağı yukarı kaç kalori eder?diyetisyen tavsiyelerimi bunlar ?ben öğlenleri protein ağırlıklı beslenmek gerekli diye biliyordum yanlışmı biliyormusum yoksa?protein enerji verdiği içinmi uyurken kalori harcıyorsun?bu işin mantığını biraz açarmısın sevgiler

Yarın başlıyorum yapmaya hergün yazar sonuçtan haberdar ederim. 160 boy 60 kiloyum 55 kilo olmam gerek herkese kolay gelsin

yanında meyve de varmş. ve salata ve çorbada yeneblrmiş bnce 5 gün - 1 hafta uygulanmasında sakınca yok. tam tersi biraz hzlı verip motivasyonun artmasını sağlar. denemelisin canım

Back
X