canim bence böyle sacma sapan yemek planlari uygulama kendine neticede kilo veriyormus gibi olursun ama geri almak üzere üstelikte sagligindanda ödün vermis olursun en güzel diyet ne biliyomusun hemde zorlanmadan karnin ac kalmiycak ayni seyleri sürekli yemiyceksin ben yapiyorum bu diyeti günde 200 ila 300 gr veriyorsun herseyi yiyorsun ama planli ve abartmadan neyi nezaman yiyecegin cok önemli bunu uygulayabilirsen haftada 1 kilo eger metobolizman iyi calisiyorsa 1.5 kilo veriyorsun üstelik dedigim gibi ac kalmadan
Simdi güzel kardesim söyliyim sana bu isin mantigini aslinda senin diyetisyeninde ayni mantik üzerine gidiyordur , sabahlari esmer ekmek 2 dilim, becel yagi varya onunla yagla ve istedigin receli sür digerinide kapak yap ye ( ama lütfen yagdada receldede abartma bir cay kasigi olarak belirle miktari) yaninda peynir ,süt salam sucuk yani hayvansal hic bisey yemiyceksin.salatalik domates vs. yiyebilirsin ama abartma. bu sana enerji vericek, öglende bir corba kasigi yaglan yapilmis pilav olabilir makarna yani yine karbonhidratli bisey yanina etsiz azyagli biz sebze yemegi bunu bir porsiyon yap ve ye yanina yine doyamam ben diyorsan salata yap cok az cicek yagli aksamda hayvan ve hayvan ürünleri saatin canim ben genelde izgara olmasini öneririm yanina yine salata yap yada brokoli karnibahar hasla ye, diyelimki ben en son aksam altida yedim aksam yemegimi 2 saat sonra acikir gibiyim bide canim tatli istiyo gibi ozaman burda Quark diye bisey var galiba oranin labnesi ama ben onun en yagsiz olanini ve proteini yüksek olanini seciyorum aksamlari protein agirlikli yemen gerekiyor yag orani cok az) icine dogranmis konserve ananas döküyorum karistirip kücük bi tabaga koyup meyveli yogurt gibi yiyorum gerisini saklayip yarin aksam yiyorum neyse
Bunun mantigi gece uyurken bile kalori harcamak, karbonhidratlari(un, ekmek pilav, makarna kuru fasulye patates vs.) bunlari aksam yemiyorsunuz öglenleri biraz karistirabilirsiniz ama sabah ve aksam hayir,