- 15 Haziran 2016
- 7.712
- 1
- 20.426
- 348
- 38
- Konu Sahibi Minaredenatbeni
-
Canım allah şifa versim bizi habersiz bırakmaArkadaşla babam 5 gündür yoğunbakımda yatıyor ve bugün itibariye durumu kötüleşti, kovid nedeniyle yatırıldı….
Dualarınıza talibim
Rabbim tez zamanda şifa versin Şâfi adıylaArkadaşla babam 5 gündür yoğunbakımda yatıyor ve bugün itibariye durumu kötüleşti, kovid nedeniyle yatırıldı….
Dualarınıza talibim
Bir adını hatırlayamadığım gönül insanı daha…Canım allah şifa versim bizi habersiz bırakma
Allah razı olsun çok teşekkür ederimRabbim Şafi ismiyle babanıza acil şifalar versin, sizlere sevdiklerine bağışlasın. Sizlere de bu süreçte kalp ferahlığı nasip etsin inşallah. Amin.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim tez zamanda şifa versin Şâfi adıylainsallah en kısa sürede toparlanir babanız
Amin İnşaallahAllahım şifalar versin... Yüzünüzü gönlünüzü güldürsün inşallah
Dua ile güzel haberler alacaksınız inşallah.Allah razı olsun çok teşekkür ederim
Kalbim paramparça oldu babam sağ Salim çıkarsa ne ala
Arkadaşım müsaitsen sakıncası gerçekten yoksa sana özelden kısacık birşey sorabilir miyimDualarım sen ve babacığınla arkadaşım.. Allah tez vakitte şifa versin inşallah
İnşaallahDua ile güzel haberler alacaksınız inşallah.
Allah razı olsunBaşta babanız olmak üzere tüm hastalara Yüce Allah'tan şifa diliyorum. İnşaallah tez zamanda babanız sağlığına kavuşur siz de sevinçle müjdelenirsiniz.
Sizin için sabır, kolaylık ve ferahlık diliyorum
Rabbim sizden razı olsun tüm sevdiklerinizi korusunAllah’tan şifa diliyorum. İnşallah en kısa zamanda iyileşir.
Dua okuyacağım babanız için. Üst mesajlarda helallik istemişsiniz, şimdiden helali hoş olsun.
Amiin cumlemize güzel kardeşimÇok teşekkür ederim Allah razı olsun
Rabbim size hastalık dert gam göstermesin
Hay Allah razı olsun be kardeşimRABBİM tez vakitte şifa versin sağlığına kavuşup sizlerle mutlu nice güzel günler afiyetle yaşasın aminnnnnnnn
2.000 aldım
KALAN 67.000 YA ŞAFİ CC
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?