- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 36.011
- 498
- Konu Sahibi Minaredenatbeni
Cemoşum 1.000 tane alıyorum bugün evde olmayacağım çekeyim eğer kalırsa yine alırım inşallah kalan 66.000
Rabbim tez zamanda Ya şafi ismi ile şifa versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cemoşum 1.000 tane alıyorum bugün evde olmayacağım çekeyim eğer kalırsa yine alırım inşallah kalan 66.000
Allah razı olsun aminCemoşum 1.000 tane alıyorum bugün evde olmayacağım çekeyim eğer kalırsa yine alırım inşallah kalan 66.000
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorumRabbim şafi ismiyle şifa versin, tez zamanda ayağa kalkmayı nasip etsin inşallah
1000 alıyorum kalan 65 000Cemoşum 1.000 tane alıyorum bugün evde olmayacağım çekeyim eğer kalırsa yine alırım inşallah kalan 66.000
Allah razı olsun1000 alıyorum kalan 65 000
M Minaredenatbeni Rabbim tez zamanda acil şifalar versin sizlere bağışlasın inşallah
Duamdasın Allah acil şifalar versin inşallahArkadaşla babam 5 gündür yoğunbakımda yatıyor ve bugün itibariye durumu kötüleşti, kovid nedeniyle yatırıldı….
Dualarınıza talibim
Adıyla dua ettimSelahattin Burhan
Şuan hepinizin önünde sevgiyle minnetle eğiliyorum
Allah razı olsun aminDualarım sizinle.
Canım anne ve babalarımıza Rabbim şifalar versin.
İnşallah çok çok daha iyi olur.
Rabbim kabul eylesin5.000 aldim
Rabbim şifalar versin
KALAN : 60.000
Allah razı olsun güzel arkadaşımDuamdasın Allah acil şifalar versin inşallah
Rabbim tüm isimleri hürmetine razı olsun, şifasından merhametinden seni de mahrum etmesinAdıyla dua ettim
Estağfirullah olur mu öyle. Herşeyden önce müslüman kardeşiyiz birbirimizi bilmesekte tanımasakta tabi ki dua edeceğiz. Rabbim babaniza sağlık sıhhat versin size ve sevdiklerine bağislasinRabbim kabul eylesin
Ben sizlerin hakkını bu dünyada ne yapsam ödeyemem ahirette de ödemeye sevabım yetmez
Bu hayat hep imtihan , bizler sabrederek dua edeceğiz inşallah Rabbim bir ferahlık versin hepimizeAllah razı olsun güzel arkadaşım
Ben hastalıktan bahsederken Rabbim neyle imtihan ediyor gördün mü
Yeni gördümArkadaşlar nasılsınız
Bugün babam biraz daha iyiymiş bilgi vermek istedim
AminYeni gördüm
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun eskisinden daha sağlıkla evine yuvasına dönsün rabbim sevdiklerine kavuştursun