- 2 Mart 2023
- 1
- 0
- 23
-
- Konu Sahibi zeynep25852
Hangi marka işe yarıyorlar mıSarımsak özlü sampuanlari tavsiye ederim
Daha önce böyle bişey başıma gelmedi marka veremem ama duyduğum kadarıyla sarımsak özlü şampuanlar dökülmesini engelleyip yeni saç çıkmasını sağlıyormuşHangi marka işe yarıyorlar mı
Merhaba, Saçı tek başına yağlanmaya bırakmak da çok iyi değil. Yani saçlar çok yağlı kalırsa da dökülüyor. benim de saçlarım ince telli ve çok dökülüyor. Özellikle doğumlardan sonra aşırı döküldü. Bir ara bir şeyler kullandım işe yaradı ama 1,5 sene kadar kullanmadım şimdi tekrar dökülüyor. Yani sürekli saçla uğraşmak zor geliyor bana bakımlar yağlar. 2 çocukla tuvalete bile gidemiyorum çünkü. Ama saçınız yağlı ise gün aşırı yıkayın kuru ise hafif yağlanmasını bekleyebilirsiniz veya uçlarınızı nemlendirin. Biotin vs vitamin de takviye önemli ama bilinçsiz değil tabi doktorla bir görüşün. Onları yazmışlar zaten.Merhaba, 21 yaşındayım yoğun bir saç dökülmem var ve 4 sene önce başladı bu dert. Yapmadığım kürler kalmadı, kullanmadığım ürün kalmadı. Mezoterapi ve prp yaptırdım ama sonuç yine değişmedi. Kendi haline bırakayım dedim yaklaşık 6 aydır doğru düzgün bakım yapmıyorum kendi yağıyla kalsın diye. Duştan sonra biotin tonik sıkıyorum sadece. Isı kullanmıyorum(kuruturken hariç). İstemeye istemeye artık saç topiği kullanmaya başladım. Benim gibi olupta saç gürleştirebilen varsa lütfen yardımcı olsun. Saçımın tepe kısmı artık hiç yok resim olarak ekliyorum.
Herkese şifa diliyorum.
Geçmiş olsun. Erkek tipi dökülme mi var? Doktorlar teşhisi koymuştur muhtemelen ilaç yazdılar mı hiç? Benim açılma olmadı ama ciddi bi dökülme var maalesef ergenliğimden bu yana gitmediğim doktor kalmadı yapısal olduğunu kabullendim artık. Serumlar falan hep boşmuş onu anladım sadece uzun bi süre düzenli olarak güzel beslenirsen balık, yumurta, badem, vitaminler gibi bazen azalma görüyorum ama yinede tamamen önüne geçilmiyor. İnsanın psikolojisini bozuyor ama doktor bana dökülme vaad eden şampuanları boşa alma saçını temizleyip arındırmak için var onlar 2 dk saçta durunca dökülmeyi durdurmazlar dedi sadece. Doğru söylüyor aslında. Maddi açıdan zorlamayacaksa bilindik güvenilir özelde bir dermatoloğa da gidin derim onların tedavisi devletten daha etkili oluyor.Merhaba, 21 yaşındayım yoğun bir saç dökülmem var ve 4 sene önce başladı bu dert. Yapmadığım kürler kalmadı, kullanmadığım ürün kalmadı. Mezoterapi ve prp yaptırdım ama sonuç yine değişmedi. Kendi haline bırakayım dedim yaklaşık 6 aydır doğru düzgün bakım yapmıyorum kendi yağıyla kalsın diye. Duştan sonra biotin tonik sıkıyorum sadece. Isı kullanmıyorum(kuruturken hariç). İstemeye istemeye artık saç topiği kullanmaya başladım. Benim gibi olupta saç gürleştirebilen varsa lütfen yardımcı olsun. Saçımın tepe kısmı artık hiç yok resim olarak ekliyorum.
Herkese şifa diliyorum.
Hint yağı denen şey şu yeşil şişede olan yağ mi ya da yağ da yeşil olabilir tam hatırlamıyorum amla yaği da diyorlar o mu?Benim avuç avuç saçlarım dökülüyordu
Eczaneden bio hint yağı aldım,haftada 1 diplere masaj yaparak ve tüm saça yedirip 4 saat bekletip yıkadım
İnanamadım ama ilk kullanım sonrası saç dökülmem durdu,tararken bile çok çok az tarağa geliyor.
Kesinlikle tavsiye ederim