Saç Rengi ve Saç Boyama yoğun renk açıcılardaki pudranın içeriğini bilen var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi deras
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

deras

Ziyaretçi
merhabalar, benim saçımın doğal rengi koyu küllü sarıydı, saçım nasılsa küllü, turunculaşma olmaz diyerek biraz açmak için oksidan krem sürdüm ama oksidan krem yani hidrojen peroksit saçımı yine de kızıllaştırdı maalesef. internetten araştırınca saç boyalarına mavi renk katılarak bu turunculuğun giderildiğini gördüm, acaba yoğun renk açıcılardaki pudraların işlevi saçı acarken turunculaşmayı gidermek mi, içeriğini ve işlevini bilen var mı acaba??

4. SAÇ BOYALARI VE RENK AÇICILAR

4.2.3.2. Toz Şeklinde ki Renk Açıcı

Pudra şeklindeki renk açıcıları iki tiptir:

 Renk açma tozu (toz açıcı)

 Hidrojen peroksit [(normalde 20 volüm (%6) veya 30 volüm(%9 arasıdır)]

Bu iki madde sert olmayan bir kap içerisinde karıştırılır, ancak imalatçınızın

Talimatlarını gözden geçirerek krem peroksit yerine likidini kullanırken farklılık

Gösterebilecek peroksit miktarına dikkat ediniz.

teşekkür ederim cevabın için emilia :) ama bu hidrojen peroksit ile karıştırılarak kullanılan "renk açma tozu" nedir acaba? hangi kimyasal maddedir? bunu sormamın sebebi, eğer saçlarımı onunla açarsam hidrojen peroksitin verdiği kızıllığı giderir mi, bunu öğrenmek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…