• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun kaygı halinde ve takıntı olunca panik atak yaşıyorum:-(

sekerkiz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2009
2.523
35
683
Şu an bile atak halindeyim kendimi alamadığım düşünceler takıntılar sırasında atak yaşıyorum düşüncelerim kaygı kaynaklı takıntılarım da.el yıkama vs gibi takıntılarım yok olayları kafaya takıorm durumları .netleştiremediğim durumlar kafamda soru işaretleri olunca hep böyle çözen e kadar .bu enerjimi de çöktürüyo işe zor gidiyo evde zor odaklanıorm:(

bende böyleyim maalesef.dayanamadım ve sonunda doktora gittim anksiyete bozukluğu teşhisi kondu.korktuğum bir olay sonrası bu rahatsızlık oldu bende.sonrasında herşeyden korkar oldum.herşeyi aşırı derece irleyen ve her olayın içinde en kötü senaryoyu yazan biri olmuştum.aynı sendeki durum gibi düşündüğüm şeyler sırasında atak geçiriyordum.yani durduk yere olmuyordu.ne zaman korkulu takıntılar aklıma gelse atak geliyordu.1 ayı geçkin süredir antidepresan kullanıyorum.ilk günlere göre çok çok iyiyim.korktuğum takıntılar aklıma geliyor ama başedebiliyorum.sen neden korkuyorsun yada neyi kafaya takıyorsun

İmkansız olan durumlar ulaşmadığım şeyler .kaybettiğimi düşündüğüm herşey netleştiremediğim düşünceler kafamda soru işareti oluşturan konular panik atak sebebi .günlük olarakta işden eve dönünce anksyte halindeyim rutin baş ağrısı halinde işi düşünüp evde anneme yardım edecek takatim olmuyo .işi düşünüp ders çalışamıyorum evde.hiç bişeye odaklanamıyorum kafamda tek bi şey olunca.bu son günlerde bi aydır da erkek arkadaşımdan ayrıldım beni bıraktı yani şimdi de kafamda netleştrmediğim içşn sürekli soru işareti düşünceler saldırıyo ne hayatıma bakabiliyorum ne ona yazabikiyorum nede aklımdan çıkarabiliyorum bazen düşünürken atak geçiriyorum son bi ay içinde ne kadar atak geçirdim sayısını hatırlamıyorum :(

Şu an bile atak halindeyim kendimi alamadığım düşünceler takıntılar sırasında atak yaşıyorum düşüncelerim kaygı kaynaklı takıntılarım da.el yıkama vs gibi takıntılarım yok olayları kafaya takıorm durumları .netleştiremediğim durumlar kafamda soru işaretleri olunca hep böyle çözen e kadar .bu enerjimi de çöktürüyo işe zor gidiyo evde zor odaklanıorm:KK43:

İlaç kullanmıyor musun canım?

bende hiçbir ilaç tesir etmiyor sürekli kötü şeyler düşünüyorum a öyle olursa ya böyle olursa diye diye panik ataklarım dahada arttı gece kalp çarpıntısı çok oluyor uykuya birtürlü rahat dalamıyorum beynimi saçmasapan şeylerle doldurduktan sonra uyuyabiliyorum ve ara ara nefesim kesiliyor gibi oluyorum özelliklede uykuda bunu çok yaşıyorum hiç bir doktor derdime çare olamadı :KK61:

bende hiçbir ilaç tesir etmiyor sürekli kötü şeyler düşünüyorum a öyle olursa ya böyle olursa diye diye panik ataklarım dahada arttı gece kalp çarpıntısı çok oluyor uykuya birtürlü rahat dalamıyorum beynimi saçmasapan şeylerle doldurduktan sonra uyuyabiliyorum ve ara ara nefesim kesiliyor gibi oluyorum özelliklede uykuda bunu çok yaşıyorum hiç bir doktor derdime çare olamadı :KK61:
Geçmiş olsun bende aynı :(

Back