• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir mi?

Hicret2016

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2016
31
7
86
31
Merhaba arkadaşlar adetime 4 gün var 3-4 gündür sol kasıkta batma kramp benzeri bir ağrı vardı. Bugün sabahtan beri adet olacakmış gibi alt karinda ağrı var. Ben bu şekilde ağrıyı önceleri adet öncesi çekerdim
İki senedir solda bir tane çikolata kistim var ve bu ağrılar yerini adetin hemen önceki günü çikolata kistinde büyük bir acıya bırakmıştı sanki bıçak kesergibi sancı olur ben ertesinde adet olurum. Şu anda adetime daha birkaç gün olunca kistin ağrısından öngöremiyorum adeti. Hamilelik için de başka bir belirti var mı çıkaramıyorum. Bayram sonuçta ve yoğun geçiyor
Bel de ağrıyor baş da yorgunluk da.oluyor uykusuzluk da... Bir el atın ne yapayım. Test yapmaya cesaretim yok.bekleyecek sabrım yok.. Ah pcos...

Mayıs'ta femara kullandım adetim 5 gün gecikti ondan önce olmamışti böyle gecikme geçen ay da 2 gün erken oldu öyle de olmamıştı ama soğan kürü yaptim adet söktürdü galiba o

Kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir adet habercisi de olabilir sizin kistleriniz de yapabilir. Ben hamile kalınca da kasıklarım ağrısı, hamile olmadığım ay da kasıklarım ağrıdı. Yani tek bir belirtiye bel bağlamamak lazım. Eğer evde testiniz var ise bi cesaret testinizi olun belki gebelik vardır 🙏

Kasık ağrısı hamilelik belirtisi olabilir adet habercisi de olabilir sizin kistleriniz de yapabilir. Ben hamile kalınca da kasıklarım ağrısı, hamile olmadığım ay da kasıklarım ağrıdı. Yani tek bir belirtiye bel bağlamamak lazım. Eğer evde testiniz var ise bi cesaret testinizi olun belki gebelik vardır 🙏
Teşekkür ederim kistimin olduğu sol tarafta ağrı belirginleşti. Bu da en geç yarın adetim başlayacak demek benim için. Artık nasibimiz başka bir aya.

Back