Yoğun kanama ve pıhtı düşük mü?

merhaba canım bende dün 5+2. Günümdeydim benimde kanamam oldu peçeteyi koldurdu 2. Mendilde leke leke geldi bugün şükür bişey yok doktorum bebekleri gördü alttanda muane etti düşük yok dedi ama kanamanın nedenini anlamadı

Bendede çok sukur suanlık bırsey yok .. bende sadece kese göründü . Bebek gozuktu yasa gözükmedi demedi doktor. 5+2 dede bebek gorunuyor mu ? Ben 7.haftayı beklıyorum

merhaba canım bende dün 5+2. Günümdeydim benimde kanamam oldu peçeteyi koldurdu 2. Mendilde leke leke geldi bugün şükür bişey yok doktorum bebekleri gördü alttanda muane etti düşük yok dedi ama kanamanın nedenini anlamadı

Yada görmek için alttan muayenemi şart .beni karnımdan muayene etti. Beta istedi yüksek guzel çıktı alttan muayene etmim dddi

Yada görmek için alttan muayenemi şart .beni karnımdan muayene etti. Beta istedi yüksek guzel çıktı alttan muayene etmim dddi
Beni alttan muayene etti parmagıylada baktı nedenini bulamadı inşallah devamı gelmez ya çok korkuyorum hafif bi karın agrım var ama

İçini ferah tut kafanı dağıt olmaz ıns bende aynıyım tekrarı yasarım diye korkum var.agrı paıkolojıkte olabılır içini ferah tut
EVEt canım yani benım 5 gibi basladı 10 gibi durdu sonra hafif kahverengi leke oldu oda peceteye geliyordu çamaşıra bulaşmıyordu ama çok hafif kahve leke bile denilirmi bilmiyorum . Ama üstümde travma oldu bi daha olur diye😞 suanlık birsey yok inş . Senin durumun nasıl oldu ?

EVEt canım yani benım 5 gibi basladı 10 gibi durdu sonra hafif kahverengi leke oldu oda peceteye geliyordu çamaşıra bulaşmıyordu ama çok hafif kahve leke bile denilirmi bilmiyorum . Ama üstümde travma oldu bi daha olur diye😞 suanlık birsey yok inş . Senin durumun nasıl oldu ?
Benimde aynı canım kanama o gün durdu ama kahverengi leke peçeteye sildikçe geliyo
Gerçekten öyle ya benim içinde hep bi korku var gece kaç kere uyanıyorum lavaboya gidip bakmak için bi görsen 😔😔

Yok canım gitmedim krengi lekelenme devam edince türkiyedeki doktorumu aradım ben dayanamıycam gidicem tekrardan diye oda gitme yine alttan bakıcaklar bebekler daha küçük bişey olmasada bişey yapıcaklar dedi
Bi sorun olsa o gün görünürdü dedi dediğim gibi eminim kesin kılcaldamar çatladı ondandır ilaçlarını düzgün kullan 1 haftaya geçer dedi
İnternettede baktım çogu kişinin başına gelmişkendimi öyle rahatlatıyorum
29nda kalp atışlarını duymak için randevu aldım o zamana kadar kesilmesini ümidediyorum inşallah

Yok canım gitmedim krengi lekelenme devam edince türkiyedeki doktorumu aradım ben dayanamıycam gidicem tekrardan diye oda gitme yine alttan bakıcaklar bebekler daha küçük bişey olmasada bişey yapıcaklar dedi
Bi sorun olsa o gün görünürdü dedi dediğim gibi eminim kesin kılcaldamar çatladı ondandır ilaçlarını düzgün kullan 1 haftaya geçer dedi
İnternettede baktım çogu kişinin başına gelmişkendimi öyle rahatlatıyorum
29nda kalp atışlarını duymak için randevu aldım o zamana kadar kesilmesini ümidediyorum inşallah

EVEt bende araştırdım çoğu kişi yaşadı bence stres yapma ben en azından saglıklı ise Benimle kalıcak diyorum. Ben inanıyorum açıkcası sende İnan. Son reglimizden kalan kanama olabilir. Yerleşme yaparken öndeki kanamalar dokulmus olabilir. Devamı gelmiyor çok sukur ki . Bencede gitme beni alttan muayene etmediler çok saglıklı değil erken cunku sende daha baktırma sabırla bekleyelim. Benımde randevum 1 Nisan 🥰 zaten kahverengi kandan korkmayın diyorlar saglıklı ise hiç birsey olmaz Allah’ın izni ile . Mutlaka haber ver inş haberleşelim 🤗

EVEt bende araştırdım çoğu kişi yaşadı bence stres yapma ben en azından saglıklı ise Benimle kalıcak diyorum. Ben inanıyorum açıkcası sende İnan. Son reglimizden kalan kanama olabilir. Yerleşme yaparken öndeki kanamalar dokulmus olabilir. Devamı gelmiyor çok sukur ki . Bencede gitme beni alttan muayene etmediler çok saglıklı değil erken cunku sende daha baktırma sabırla bekleyelim. Benımde randevum 1 Nisan 🥰 zaten kahverengi kandan korkmayın diyorlar saglıklı ise hiç birsey olmaz Allah’ın izni ile . Mutlaka haber ver inş haberleşelim 🤗
İnşallah canım bende artık ilk günkü gibi degilim biraz daha sakinleştim bunada şükür inşallah haberleselim canım❤️❤️

Canım düne kadar ben her sildikçe geliyodu
Arada pembe geliyodu bugün çok çok azaldı ama
Bu bi arkadaşımda daha olmuştu ama o 3 haftalıkken başlamıstı 1-2 hafta devam etmişti inetrnettede yazıyor bazılarında 1-2 hafta devam ediyormuş benimkide öyle olucak galiba
Doktorumun dediği gibi ağrı ve kırmızı kan olmadıkça endişelenme canım

Sen progestan alıyodun demi
Hiç kalkma yat dinlen
Ben cuma gününden beri hiç ayaga kalkmadım bi tuvalete gidiyorum hep yatıyorum

Kızlar sabah kanamam başladı. Dün öğlen 13.30da beta 306 çıkmıştı. Sabah kanamam olumca doktorum kan ver hemen dedi kan verdim bu sabah saat 9da 406 çıktı. Doktoraum saat 15:00te gel ultrason la bakalım dedi ama bu değerle bişey gözükmez ki değik mi? Sizce ne yaşıyorum artışıma da çok iyi dedi doktr

Kızlar sabah kanamam başladı. Dün öğlen 13.30da beta 306 çıkmıştı. Sabah kanamam olumca doktorum kan ver hemen dedi kan verdim bu sabah saat 9da 406 çıktı. Doktoraum saat 15:00te gel ultrason la bakalım dedi ama bu değerle bişey gözükmez ki değik mi? Sizce ne yaşıyorum artışıma da çok iyi dedi doktr
Yerleşme kanaması olabilir ilk zamanlar oluyomus bak bizlere bizde aynılarınınyasıyoruz canım

Rahimde kalınlaşma var mi rahim kendini hazırlıyor mu diye bakar benim de ilk 190 cıktı ultrasonla baktı rahimde kapışma başlamış dedi bu iyi dedi sana da onun için bakacaktır büyük ihtimal bu arada tam 1 aydır ben lekelenme ve kanama ile yatıyorum canim bebegim iyi şükür ama bitmiyor şuan 9 hastalığım 5 haftadan beri uğraşıyorum böyle bol bol ya şafı çek karnını okşayarak sağlıklı ve hayırlaysa seninle kalacaktır eminim

X