Yoğun bulantıya tavsiye lütfen

Gamzecikkk18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
270
214
53
Arkadaşlar iki ay iki günlük gebeyim çok şükür ama çok ciddi bulantım ve kusmam var
Ne yesem kusuyorum midem hiç durmuyor sürekli bulanıyor
Ne yapmam lazım bilen var mı yada yaşayan

Arkadaşlar iki ay iki günlük gebeyim çok şükür ama çok ciddi bulantım ve kusmam var
gecen yil 16 17 haftaya kadar bulantılar beni perisan etmişti.. 16 veya 17 de tik diye durmuştu bulantılar.. Allahım neler yaşadım o bulantılardan...haslanmis patates ve çubuk krakerle beslendim ilk aylarda, hatta kilo almak yerine 2 kg vermiştim..

Ah çok geçmiş olsun...
Ben 6 haftamda başlamıştı çok kötüydü .
En son sabaha kadar 3 hastane değiştirdik annem eşim ben Artık yorgunluk ve aşırı kusmak boğazımı tahriş edip kan Kusmaya başlamıştım.
Acilde ki serumlar fayda etmiyor daha kötü yapıyordu sanki .
Özele gittim sabaha karşı şuanki doktorum çok iyi şükür o beni yatırdı direk hastaneye bir gün yattım çıkarken “zofer” adında bir ilaç yazdı şükürki bu zamanlara o ilaç sayesinde geldim
Tabiki azalıyor bulantılar artık kullanmıyorum ilacı ama biraz sabır

Ahhh az çekmedim bende. Hala var yeni yeni azalmaya başladı. Leblebi iyi geliyo cnm soda filan içiyodum işte bazen gaz yapacak yiyecekler yeme. Ama hiçbişey tamamen geçirmio malesef bi sürelik rahatlama sadece

Ben 5 ay kustum 1 gün yemek yiyordum diğer günler istesemde yiyemiyordum komada gibi yatıyordum..aklima geldikçe ne cekmişin selen diyorum :)
Çok şükür 8 aylık doğdu kızım küveze de girmedi..istersen doktoruna danış canım bazı doktorlar ilaç vermiyorlar çekiceksin diyorlar yine de bir sor doktoruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…