- 14 Temmuz 2011
- 2.920
- 10.017
- 408
- 39
- Konu Sahibi Blue_Black
Allah razı olsun kizlar Rabbim sağlıklı ömürler versin hepinize çok sağolun varolun bugün görmeye gidicez yazarım gelismeleri inşallah Rabbim sağlıkla evimize dönmeyi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun amin inşallah solunum sıkıntısı devam ediyor malesef akciğer ve kalbinde sıkıntılar var inşallah güzel haberler yazmak nasip olur500 (beşyüz) tane aldım yatsı namazından sonra okuyacağım halanız için Dua edicem. Allahım şifa versin. Bize güzel haberlerini yazın .
Inşallah, rabbim halana ve şifa bekleyen tüm hastalara şifalar yagdirsin, güzel haberlerini alırsınız inşallah.Allah razı olsun amin inşallah solunum sıkıntısı devam ediyor malesef akciğer ve kalbinde sıkıntılar var inşallah güzel haberler yazmak nasip olur
Malesef durumu kritik bir sayı yok lütfen görenler müsait olanlar bir kez dahi okusanız yeter elimiz kolumuz bağlı başka tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın okuyayım
Türkçe Okunuşu: Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
Anlamı: Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın" (Buhârî, Merdâ, 20; Müslim, Selâm, 46; Ebû Dâvud, Tıbb, 18, 19)
Okudum bende Allah sifa versinMalesef durumu kritik bir sayı yok lütfen görenler müsait olanlar bir kez dahi okusanız yeter elimiz kolumuz bağlı başka tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın okuyayım
Türkçe Okunuşu: Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
Anlamı: Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın" (Buhârî, Merdâ, 20; Müslim, Selâm, 46; Ebû Dâvud, Tıbb, 18, 19)
Allah şifa versin umarım tez zamanda düzelir.Malesef hala yoğun bakımdayiz durumumuz normale dönmüyor dua etmekten başka hiç bişey gelmiyor elimizden bir defa daha 70.000 ya şafi okumak istiyorum sizlerde müsaitseniz yardımcı olurmusunuz Allah razı olsun hepinizden
5.000 aldım kalan 65.000
RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnn müsait olan okumaya destek olabilir mi şimdiden hepinizden ALLAH razı olsun
3000 aldım kalan 57.0002000 aldim kalan 60.000
Rabbim sifalar versin.
Allah razı olsun3000 aldım kalan 57.000
2.000 daha aldımAllah razı olsun
5.000 aldım kalan 52.000
Allah sifa versin.RABBİM tez vakitte kalıcı şifa versin aminnnn müsait olan okumaya destek olabilir mi şimdiden hepinizden ALLAH razı olsun
2.000 aldım
KALAN 62.000
Aktif Lora
_ASTRAL_
agustos72
A anabel lee
A R Y A
aypare ackerman
Asiltutku
A Asya89
begonvil1985
Butimar-