- 12 Mayıs 2022
- 299
- 186
-
- Konu Sahibi Beyazcicekkk
Yanlış konuya açmışım şimdi farkettim düzeltilebiliyor mu ?
Konunuzu doğru bölüme taşıdım, Allah Hasibe teyzeye şifa nasip etsin inşallahYanlış konuya açmışım şimdi farkettim düzeltilebiliyor mu ?
Allah Hasibe babaanneye acil şifalar versin tez zamanda. Sevdiklerine sağlıcakla kavuştursun inşaallah.Babannem yogun bakımda ve durumu kötüleşmiş. İsmen dua eder misiniz? Hz.yunus duası fatiha ya şafi yani içinizden ne gelirse okur musunuz lütfen ? İsmi hasibe. İyi olsun çıksın bir an ömce yogun bakımdan şifa versin Rabbim
Rabbim Hasibe teyzeye Şafiî ismi ile şifa versinBabannem yogun bakımda ve durumu kötüleşmiş. İsmen dua eder misiniz? Hz.yunus duası fatiha ya şafi yani içinizden ne gelirse okur musunuz lütfen ? İsmi hasibe. İyi olsun çıksın bir an ömce yogun bakımdan şifa versin Rabbim
TeşekkürlerKonunuzu doğru bölüme taşıdım, Allah Hasibe teyzeye şifa nasip etsin inşallah
Allah razı olsun hepinizdenRabbim Hasibe teyzeye Şafiî ismi ile şifa versinçok çok geçmiş olsun 1000 tane ya şafi okurum 100 tane de Fatiha
Daha kötü. İlk iyiydi sonra entübeye aldılar bugün haber geldi doktordan kötüye gidiyormuş çok üzgünüm ne yapıcagımı bilmiyorumBabaanneniz nasıl oldu?
Öldü malesef babannem.Daha kötü. İlk iyiydi sonra entübeye aldılar bugün haber geldi doktordan kötüye gidiyormuş çok üzgünüm ne yapıcagımı bilmiyorum