- Konu Sahibi hederahelixx
Allah bebeğinize acil şifalar versin. En kısa zamanda sağlıkla alın kucağınıza.
5 tane okudum.
Kalan:1675
5 tane okudum.
Kalan:1675
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşten saat 22.30 gibi çıkıyorum eve geçer geçmez okurumBEBEK YOĞUN BAKIMDAYMIŞ CANIM KİPAM NE KADAR ERKEN KADAR İYİ OLUR SANIRIM
ALLAH RAZI OLSUN CANIMİşten saat 22.30 gibi çıkıyorum eve geçer geçmez okurum
Şuradan sonra da bir yanlış hesap yapılmış. Bence oradan düzeltip devam edilsin.AZ ÖNCE YANLIŞ YAZMIŞIM DÜZELTİYORUM
KALAN 2475
Kalan sayı 3085
5 tane okuyabildim canım. Rabbim şifalar versin en yakın zamanda kucağına almanı nasip etsiin
180 alıyorum
Kalan: 2.800
BUNLARI HESABA KATARAK YAPMIŞTIM AMA YANLIŞ MI OLMUŞŞuradan sonra da bir yanlış hesap yapılmış. Bence oradan düzeltip devam edilsin.
Ben de yanlış anlamış olabilirim ya. Hesabı karıştırmayım şimdi.BUNLARI HESABA KATARAK YAPMIŞTIM AMA YANLIŞ MI OLMUŞ
5 TANE OKUYAN ARKADAŞ ÖNCEKİ SAYIYYI ETİKETLEMİŞ SIRADAN DÜŞEREK BAKTIM TEKRAR SORUN YOK GİBİ CANIMBen de yanlış anlamış olabilirim ya. Hesabı karıştırmayım şimdi.
Tamam bu sayı doğru.AZ ÖNCE YANLIŞ YAZMIŞIM DÜZELTİYORUM
KALAN 2475
Kaç haftalık doğdu bebeğiniz . Bende geçen sene aynı surecten geçtim çok zor günler geçirdik ama bebeğim şimdi yanımda yaşına girecek yakindaMerhaba hanımlar
27 Ağustos'ta bebeğim acil olarak sezeryanla alındı ve ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için entübe edildi.Suan yoğun bakımda
Sizden ricam bebeğimin sağlığı için okuyabildiğiniz kadar Salat-ı Tefriciye duası okuyarak bana sayısını bana bildirebilir misiniz?
10 adet okudum, Rabbim hayirla saglikla sizlere bağışlasın aminMerhaba hanımlar
27 Ağustos'ta bebeğim acil olarak sezeryanla alındı ve ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için entübe edildi.Suan yoğun bakımda
Sizden ricam bebeğimin sağlığı için okuyabildiğiniz kadar Salat-ı Tefriciye duası okuyarak bana sayısını bana bildirebilir misiniz?
10 tane okudum 2090 kaldı , Rabbim şifa versin80 aldım
KALAN 2100