- 27 Mart 2019
- 29.752
- 108.457
- 598
- Konu Sahibi hederahelixx
kalan sayı 3969
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah şifa versin tezbir zamanda inşallah,10 tane okudum Allah kabul etsinMerhaba hanımlar
27 Ağustos'ta bebeğim acil olarak sezeryanla alındı ve ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için entübe edildi.Suan yoğun bakımda
Sizden ricam bebeğimin sağlığı için okuyabildiğiniz kadar Salat-ı Tefriciye duası okuyarak bana sayısını bana bildirebilir misiniz?
100 tane okudum hatta 5-10 daha fazladan okudum ama 100 sayın canım fazla olsun eksik olmsın,ezberimde vardı zaten.Şifa versin rabbim ,Ya Şafi,Ya Muhyi! bütün bebeklerimize çocuklarımıza İnşallah Allah ımGüzel haberlerinizi alırız inşallah canım büyük geçmiş olsunMerhaba hanımlar
27 Ağustos'ta bebeğim acil olarak sezeryanla alındı ve ciğerlerinde enfeksiyon olduğu için entübe edildi.Suan yoğun bakımda
Sizden ricam bebeğimin sağlığı için okuyabildiğiniz kadar Salat-ı Tefriciye duası okuyarak bana sayısını bana bildirebilir misiniz?
50 aldım Allahım sağlıkla güzel günlerini göstersin
Rabbim evladinizi size bağışlasın. Sağ salim kucağınıza alıp çıkın inşallah hastaneden.
Okuyunca sayıyı bildiririm.
30 tane aldım, Rabbım sevince dönüştürsn acımızı
20 tane okudum. Allahım şifa versin inşallah
100 tane aldım hederahelixx Allah bebeğini sana bağışlasın acil şifalar versin
5 tane okuyabildim, Allahım şifa versin insallah
10 adet okudum rabbim şifa versin size bağışlasın
Allah şifa versin, size bağışlasın yavrunuzu inşallah. 10tane okudun
10 tane okudum Allahim sifa versin inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
50 tane aldım hederahelixx
100 tane okuyacağım.
Çok geçmiş olsun. Rabbim bebeğinize şifa versin. Onu sizlere bağışlasın..
Allah'ım acil şifalar versin inşallah. 30 tane okudum
10 tane aldım acil sifalar
Allah şifa versin tezbir zamanda inşallah,10 tane okudum Allah kabul etsin
100 tane okuyacağım Allah kabul etsin bebeğe şifa versin Allah im
Çok geçmiş olsun.
15 tane okudum.
Kalan…
Okudum diyenleri mi hesaplayayım, okuyacağım diyenleri de mi katayım bilemedim.
Allahım tüm yavrulara sağlık ve mutluluk versin anneciği ve babacığı ile beraber inşallah.
30 tane okudum. Allah acil şifalar versin.
100 tane aldım Rabbim şifa versin tez vakitte.
10 tane okudum Allah şifa versin inşallah
10 tane okudum Allah şifa versin size bağışlasın yavrunuzu
10 tane okudum Rabbim şifa versin. Amin
Çok teşekkür ederim hepinizden Allah razı olsun100 tane okudum hatta 5-10 daha fazladan okudum ama 100 sayın canım fazla olsun eksik olmsın,ezberimde vardı zaten.Şifa versin rabbim ,Ya Şafi,Ya Muhyi! bütün bebeklerimize çocuklarımıza İnşallah Allah ımGüzel haberlerinizi alırız inşallah canım büyük geçmiş olsun
10 tane okudum. Benim ikizlerimde uzun süre kaldı küvezde,kızım entübeydi. Sizi çok iyi anlıyorum. Hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inanın geçecek. Allah şafi ismiyle şifa versin bebeğinize ve tüm küvezdeki bebeklere. Allah küvez yolu bekleyen annelere de güç kuvvet sabır versin. Ne zaman böyle bir duyum alsam gözyaşlarıma hakim olamam...
Amin dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun50 tane okudum.
Kalan 3534.
Rabbim tez vakitte şifa versinMerhaba hanımlar
10 tane aldım.rabbim tez vakitte şifa versin
Amin çok teşekkür ederimRabbim tez vakitte şifa versin