Çocuk Hastalıkları Yoğun bakım entübe

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

birhayathikayesi

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2021
5
4
6
34
Herkese merhaba benim bebeğim doğar doğmaz akciğer enfeksiyonundan dolayı solunum yetmezliği yaşadı ve yoğun bakıma alındı entübe edildi. 17 gün yoğun bakımda yattı ve taburcu oldu gayet sağlıklıydı sonra yaklaşık 2,5 aylıkken tekrar nefes problemi yaşadı ve tekrar yoğun bakıma alınarak entübe edildi. 10 gün sonunda Kandaki enfeksiyon üremesi durunca entübasyondan çıkardılar fakat tekrar sorun yaşayınca yine entübe ettiler şu an 2 gündür yine entübe yani. Bu durumu yaşayan var mı acaba ne yapacağımı şaşırdım aklımda bir sürü soru işareti var bebeğimin kıyafetlerini kokluyorum o kadar özledim ki 3 aylık olacak yarın ve biz ayrıyız benim özlemim önemli değil yeter ki iyi olsun. Doyuyor mu gece onu besleyen varmı bu düşüncelerden uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum artık ağlama sesleri hep kulağımda yaşayanlar varsa lütfen yazarsanız çok sevinirim

Cok ama çok geçmiş olsun Rabbım evladınizi sağlıkla size kavuştursun ins...benim yakınım yogun bakımda calisiyor hep der bebeklere çok iyi bakılıyor diye ..Sen merak etme annesi guvenli ellerde o...aç kalmaz o konuyu hiç düşünme...Sen pozitif ol bugünlerde geçer inşallah

Cok geçmiş olsun. Insallah kisa zamanda sağlığına kavuşur evinize gelir. Rabbim yardımcınız olsun

Rabbim şifa versin inşallah bu mesajı okuduğunuzda çıkmıştır bebeğiniz
Teşekkür ederim aminn Malesef 3 hafta oldu hâlâ entübe. Enfeksiyon bitti çok şükür extübe ettiler yani cihazdan ayırdılar fakat tölere edemedi tekrar cihaza bağladılar. Entübe süresi uzadıkça cihazdan ayırmak zorlaşıyor. Kendi kendine cihazdan bağımsız nefes alması zorlaşıyor yani. Lütfen dua edin cihazdan ayrılabilsin ve kendi kendine nefes alabilsin
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Allah şifasini versin nasıl şimdi yavrucak

Yavrum kıyamam sana çok dikkat ettin beni budan sonra eve misafir almayın dışarı çıkarmayın biraz toplanan kadar Allahim bir. Daha yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…