Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de enfeksiyon akıntı çok 3 yıldır çocuk istyrm olmuyor sebebibide bilmyrm ama çok tanıdığımin enfeksiyonu çoktu ona rağmen hamile kaldılar en iyi doktora gidince bile enfeksiyonun var diyip tedaviyi başlatıyordu bu bize engel değil diyordu anlamdmSelam kızlar,
Yogun akıntı mantar gibi bir şey yaşıyorum ve gebe kalamıyorum. acaba akıntıdan dolayı mı bılemedım
Bende de enfeksiyon akıntı çok 3 yıldır çocuk istyrm olmuyor sebebibide bilmyrm ama çok tanıdığımin enfeksiyonu çoktu ona rağmen hamile kaldılar en iyi doktora gidince bile enfeksiyonun var diyip tedaviyi başlatıyordu bu bize engel değil diyordu anlamdm
Selam kızlar,
Yogun akıntı mantar gibi bir şey yaşıyorum ve gebe kalamıyorum. acaba akıntıdan dolayı mı bılemedım
Ben normal doktor kontrolünde doktor bana akıntın var ama gebeliğe engel değil demiştiSelam kızlar,
Of ya çok üzüldüm. Peki sebep olarak ne diyor doktorlar gebe kalamamanızaBende de enfeksiyon akıntı çok 3 yıldır çocuk istyrm olmuyor sebebibide bilmyrm ama çok tanıdığımin enfeksiyonu çoktu ona rağmen hamile kaldılar en iyi doktora gidince bile enfeksiyonun var diyip tedaviyi başlatıyordu bu bize engel değil diyordu anlamdm
Benim doktorumda öyle diyor. Ama gebelik döneminde yoğun akıntı olursa düşük yaparsınız diye uyarıyorlar. Anlamadım vallahaBen normal doktor kontrolünde doktor bana akıntın var ama gebeliğe engel değil demişti
Acaba enfeksiyonun yoğunuyla mı ilgili ki ya da akıntıdan kasıtları kahverengi ya da kırmızı olan mı. Böyle şeylere de hiçbir zaman net cevap verilmiyor ya insan vücudu kişiye hasBenim doktorumda öyle diyor. Ama gebelik döneminde yoğun akıntı olursa düşük yaparsınız diye uyarıyorlar. Anlamadım vallaha
Sadece pkos görünumlusun diyor ama buda engel değil diyorOf ya çok üzüldüm. Peki sebep olarak ne diyor doktorlar gebe kalamamanıza
Evet enfeksiyon yoğun olunca düşüğe sebep oluyor o yüzden önceden teamdavi edilip daha sonra hamilelik düşünün diyorlarBenim doktorumda öyle diyor. Ama gebelik döneminde yoğun akıntı olursa düşük yaparsınız diye uyarıyorlar. Anlamadım vallaha