• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğun adet sancısı süt kıvamında beyaz akıntı

Begonvilleee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2020
150
146
53
37
Arkadaşlar 5 gündür adet olacakmışım gibi sancım oluyor. Ama sadece akşamları uzandığımda.. Dün gece de süt gibi beyaz az bir miktar akıntı geldi. Bugün adet günün beyaz akıntı ve sancı devam ediyor. Böyle olup hamile olan var mı?

Yaaaa kalbim pıt pıt attı okuyunca.. 2 senedir deniyoruz.. Balla olursa çok şaşıracağım.. Sabahtan beri hiç bir şey yapmadan uzandım adetimi bekliyorum.. Teste gücüm yok. 😭Daha gün geçmedi ya cesaret edemiyorum. 7 gün geçince bakayım diyorum. Sizde nasıl olmuştu? Bu arada hayırlı uğurlu olsun. Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun🤲

İnşallah dua ediyorum sana inşallah hamilesindir 🙏🏻🙏🏻 Adet olacakmış hissi oluyor öyle ağrılar oluyor bir de beyaz ve su gibi akıntı oluyor. Mesela tuvalete gidiyorsun oldum galiba diyorsun bakıyorsun bir şey yok 🙏🏻

Yaaaa kalbim pıt pıt attı okuyunca.. 2 senedir deniyoruz.. Balla olursa çok şaşıracağım.. Sabahtan beri hiç bir şey yapmadan uzandım adetimi bekliyorum.. Teste gücüm yok. 😭Daha gün geçmedi ya cesaret edemiyorum. 7 gün geçince bakayım diyorum. Sizde nasıl olmuştu? Bu arada hayırlı uğurlu olsun. Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun
İnşallah dua ediyorum sana inşallah hamilesindir 🙏🏻🙏🏻 Adet olacakmış hissi oluyor öyle ağrılar oluyor bir de beyaz ve su gibi akıntı oluyor. Mesela tuvalete gidiyorsun oldum galiba diyorsun bakıyorsun bir şey yok 🙏🏻
Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim 🙏 inşallah hamileyimdir. Zorlu bir bekleyiş başladı benim için ☺️Rabbım bir daha boynumu bükmez inşallah bu heyecan boşa çıkmaz.. Bugün beklenen adet günüm ada sancım yok suan. Bakalım nasip. 🤷‍♂️

Yaaaa kalbim pıt pıt attı okuyunca.. 2 senedir deniyoruz.. Balla olursa çok şaşıracağım.. Sabahtan beri hiç bir şey yapmadan uzandım adetimi bekliyorum.. Teste gücüm yok. 😭Daha gün geçmedi ya cesaret edemiyorum. 7 gün geçince bakayım diyorum. Sizde nasıl olmuştu? Bu arada hayırlı uğurlu olsun. Darısı bana ve tüm isteyenlere olsun

Allah razı olsun çok çok teşekkür ederim 🙏 inşallah hamileyimdir. Zorlu bir bekleyiş başladı benim için ☺️Rabbım bir daha boynumu bükmez inşallah bu heyecan boşa çıkmaz.. Bugün beklenen adet günüm ada sancım yok suan. Bakalım nasip. 🤷‍♂️
İnşallah 🙏🏻 bana da haber ver olur mu? Dualarım seninle 🌺

Back