Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamayoğun açıcı ve normal sarı boya farkı
kızlar benim saçlarım sarı dip boyası geldi mesela palette yoğun acıcıyla normal sarı boyalar arasınaki fark nedir birde ben sarıda biraz turunculuk olsun istiyorum cok az ama :) hangisi daaha turuncu yapar sağolun
bende bugün saçlarımımboyadım.önce ki saçım şarap kızılıydı.6 ay olu bugün iki kere açıcı kulandılar senin bahsetiğin gibi oldu. sarı turnçu karışımı.ama eşim çok beğendi. en açık sarı tonlorı açıcı olarak kulandılar.
doğal saç rengin koyu kumral kestane gibi bişeyse sarı boya saçını sarı-karamel turuncumsu karışımı bişey yapıyo :)ben koyu kumral diplerime loreal 9.1 küllü sarı sürüp 10 dakika beklettim koyu karamel oldu
sağolun arkadaslar cok yardımseversiniz :) sarıyla boyuyorum zaten lorealın 02 cok acık dore sarı ama nebilyim biraz daha acık ve turncu sarı olsun istiyorummm uzman1 güle güle kullan sacınıı :)