Saç Rengi ve Saç Boyama Yoğun Açıcı mı Röfle seti mi? YARDIM !

Daha önceden öyle yapıyodum.. uçlarını görmüşsündür onu kuaför yapmıştı saçım feci yıprandı..aylarca boyatmadım ama dediğin gibi yapacam büyük ihtimalle.. riske atmak istemiyorum

kızlar ben 3 yıl saçlarımı siyaha boyuyordum.saçlarımda beyazlar çoğalınca her ay dip boyası yapmaya baslaıdm ve bu durumdan sıkılıp ,siyah sacı cok sevdiğim halde platin sarısına çevirmeye karar verdim.kuaförde 3 defa açtırdım çok çiğ bi sarı oldu.üstelik belimdeki saclarım yandı ve omuzlarımda kestirmek zorunda kaldım kuaför beklememi söyledi ama ben dayanamadım bir kere avonun 9.13 bej sarı ,daha sonra palette küllü acık sarı , garnier ektra yoğun acıcılı gümüş sarısı ve birhafta önce de palette papatya rengine 1 ay aralıklarla boyadım.ama malesef çoook az bir açılmaya meydana geldi her boyadığımda çok az acılma oldu.kuaförlerde yapmıyor sacımda açma işlemi war diye.yanarmış.zaten diplerimden gelen saclar güzel uçlar da hala turunculuk war ve bu durumdan nefret ediyorum.şimdi avondan 12.01 küllü platin sarısı sipariş ettim eğer onda da değşiklik olmaz sa koleston un röfle setini komple uygulayacağım yada yoğun acısını .karar veremedim ne yapsam ki (( platin sarısına ne zama kavuşacağım 6 ay oldu ya

Son düzenleme:
ben kuaförüm sakın kendin yapma kyaförünün lafıı dinle ve bekle yoksa saçları elllinde kalır çünkü en zıt renklere geçiş yapıyosun

Kızlar Ankara'da olupta şu Palettenin yoğun renk açıcısını alan varmı? Kaç yere baktım (Ankamalldaki migros, Antaresdeki real ve Rossman ve Forumdaki Kipa) bulamıyorum...internettenmi alsam acaba??

2 hafta sonra avon 12.01 küllü platin sarısı yla boyayacağım.eğer yine olmazsa son çare saç acıcı veya röfle seti kullanacağım.

röfle seti al palettenin ve içindeki 9 oksidasyondan daha fazla al ve aç saçının rengini...sonra istediğin renge boya..palette yıpranma yapmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…