- Konu Sahibi womanofdarkdesirez
-
Tabiki röfle seti
Daha mı iyi açar diyosun?
peki nasıl kullanıyorsunuz röfle setini uclar koyu dipler doğal renkse.... boyayınca ne kadar bekletiyorsunuz....
üzerine boya sürünce akıyor mu
beyaza kadar açar
canım saçların ince telli gibi görünüyor. koleston veya palettenin röfle setleri ve açıcı setleri var. ikisi de olur...uygularken çooook dikkatli ol. saçında çok fazla tutma. devamlı rengi gözlemle. burda birçok arkadaş yazdı, saçı kopanlar, zarar görenler, lastik gibi olanlar...o nedenle aman dikkatli ol. bir de bazı arkadaşlar bu açıcı karışımın içine badem yağı da karıştırıyorlar, aynı zamanda saça bakım yapması için. bunu da dene derim. iyi şanslar
ben en az 10 kez koleston açıcı uyguladm 2 ay içinde saçıma aralarda boyalarda var ancak o şekilde açtım
eğer saçını açmak istiyorsan ard arda açıcı uygulaman gerekecek
benmde saçlarım yıprandı ama şu an çok memnunum fönlenince falan hiçte kötü durmuyor ve hala açıcı ile açıorum dipler çıktıkça üstünede boyuorum
Canim ben saclarimi 3 defa actim, röfle setini ikincide kullandim. Uygularken cok zorlandim cok kati yogun aciciya göre. Saclarimi taramaya calistim taranmiyor taradikca lastik gibi uzuyor cit cit kopuyor, baktim olmuyor korktum yikadim saclarimi etkisini pek göremedim bu yüzden. Senin saclarin cok koyu degil, palette yogun aciciyla cok rahat acilir. Röfle setini degil de yogun aciciyi tavsiye ederim marka olarak da palette...
sakın röfle setinin açıcısını kullanmayın.daha dün bi arkadaşın saçına kullandık bugun solugu kuaförde aldık..koyu sarı idi saçları.röfle seti ile açıp.açık sarıya boyayacaktık ama sonuç berbat.şaçlar yandı.kuaförde ancak koyu karamele boyaya bildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?