• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Yoğun Açıcı mı Röfle seti mi? YARDIM !

womanofdarkdesirez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
175
0
46
Ankara
Bir ay önce yine saçımı boyamadan önce yazmıştım saçlarımın uçlarında kuaförün yaptığı beyazımsı platin vardı dipleri loreal yoğun açıcıyla açtım turuncumsu bişey oldu sonra üstüne küllü sarı boyadım sonuçta tuhaf bir renk çıktı şimdide renk aktı uçlarda platin yeniden geldi diplerde resimlerdeki gibi bir renk.. şimdi dipleri açıp tümden koyu sarı yada açık kumral yapmak istiyorum yoğun açıcıyla mı yoksa röfle setiylemi açsam daha iyi sonuç verir.. bu arada yoğun açıcıdan hiç memnun kalmadım çok az açıldı renk ..

[IMG=http://img696.imageshack.us/img696/8724/62831713.jpg][/IMG]

peki nasıl kullanıyorsunuz röfle setini uclar koyu dipler doğal renkse.... boyayınca ne kadar bekletiyorsunuz....

üzerine boya sürünce akıyor mu

peki nasıl kullanıyorsunuz röfle setini uclar koyu dipler doğal renkse.... boyayınca ne kadar bekletiyorsunuz....

üzerine boya sürünce akıyor mu

Bende bilmiyorum paket üzerinde yazıyodur heralde.. ama ben röfle şeklinde değil direk kullanmayı düşünüyorum öyle olunca farklı bir işlem gerekiyor olabilir kullanlara soracam

canım saçların ince telli gibi görünüyor. koleston veya palettenin röfle setleri ve açıcı setleri var. ikisi de olur...uygularken çooook dikkatli ol. saçında çok fazla tutma. devamlı rengi gözlemle. burda birçok arkadaş yazdı, saçı kopanlar, zarar görenler, lastik gibi olanlar...o nedenle aman dikkatli ol. bir de bazı arkadaşlar bu açıcı karışımın içine badem yağı da karıştırıyorlar, aynı zamanda saça bakım yapması için. bunu da dene derim. iyi şanslar :10:

yoğun açıcıyı bende kullandım fakat çok açmadı
röfle setini bilmiyorum kullanmadım ama yoğun açcıyı sürdüğüm bir kaç tutam saç neredeyse 1 ton bile açılmamıştı
üstelik çokta yıpratmıştı

canım saçların ince telli gibi görünüyor. koleston veya palettenin röfle setleri ve açıcı setleri var. ikisi de olur...uygularken çooook dikkatli ol. saçında çok fazla tutma. devamlı rengi gözlemle. burda birçok arkadaş yazdı, saçı kopanlar, zarar görenler, lastik gibi olanlar...o nedenle aman dikkatli ol. bir de bazı arkadaşlar bu açıcı karışımın içine badem yağı da karıştırıyorlar, aynı zamanda saça bakım yapması için. bunu da dene derim. iyi şanslar :10:

evet baya bi ince telli saçım..palette ve loreal'in açıcısını denedim ama çok az açtı benim uçlarım neredeyse beyaz platin(kuaförüm yapmıştı) düz kumral gibi daha koyu bi renge renge boyamak için dipleride biraz açmam gerekiyo dengesiz olmaması için .. aslında bende röfle setinde baya bi teredüt ediyorum kopar diye açıcılar öyle etkili değildi ama röfle seti etkili diyolar korkuyorum açıkçası

ben en az 10 kez koleston açıcı uyguladm 2 ay içinde saçıma aralarda boyalarda var ancak o şekilde açtım
eğer saçını açmak istiyorsan ard arda açıcı uygulaman gerekecek
benmde saçlarım yıprandı ama şu an çok memnunum fönlenince falan hiçte kötü durmuyor ve hala açıcı ile açıorum dipler çıktıkça üstünede boyuorum

benmde ilk zamanlarda saçım tamamen lastik giyidi ama sadece ıslakken ee sen tüm gün ıslak mı duracaksın hayır
önemli olan kuruyken
ıslak olduğunda lastik oluo kuruduğunda kabarıodu fön çekip ya da düzleştirince gayette düzgün duruodu şu an hiç sorun yok kuruyunca fönlemeden bile kullanabiliyorum öyle ilk zamanlarda ki gibi kabarmıor kötü durmuyor

ben en az 10 kez koleston açıcı uyguladm 2 ay içinde saçıma aralarda boyalarda var ancak o şekilde açtım
eğer saçını açmak istiyorsan ard arda açıcı uygulaman gerekecek
benmde saçlarım yıprandı ama şu an çok memnunum fönlenince falan hiçte kötü durmuyor ve hala açıcı ile açıorum dipler çıktıkça üstünede boyuorum

iki defa açıcı kullandım zaten.. benim amacım uçlardaki gibi bişey yapmak değil görmüşssündür baya açık beyaz gibi kuaför bile aylar sonra o saça gelebildi seviyorum o uçlardaki rengi ama amacım üstlerde biraz açılsın tümden kumral yapim bi kaç ay öyle kullanıp sonra yeniden platin yaparım çünkü uç ve dip dengesizliğini biraz azaltmazsam kuaför bile düzgün bir renk yapamaz biliyorum.. şimdi benim anladığım kadarıyla sen normal açıcı kullanmışsın röfle seti değil röfle seti çok etkiliymiş o yüzden yıpranmasından daha çok korkuyorum

Canim ben saclarimi 3 defa actim, röfle setini ikincide kullandim. Uygularken cok zorlandim cok kati yogun aciciya göre. Saclarimi taramaya calistim taranmiyor taradikca lastik gibi uzuyor cit cit kopuyor, baktim olmuyor korktum yikadim saclarimi etkisini pek göremedim bu yüzden. Senin saclarin cok koyu degil, palette yogun aciciyla cok rahat acilir. Röfle setini degil de yogun aciciyi tavsiye ederim marka olarak da palette... :34:

Canim ben saclarimi 3 defa actim, röfle setini ikincide kullandim. Uygularken cok zorlandim cok kati yogun aciciya göre. Saclarimi taramaya calistim taranmiyor taradikca lastik gibi uzuyor cit cit kopuyor, baktim olmuyor korktum yikadim saclarimi etkisini pek göremedim bu yüzden. Senin saclarin cok koyu degil, palette yogun aciciyla cok rahat acilir. Röfle setini degil de yogun aciciyi tavsiye ederim marka olarak da palette... :34:

Galiba öyle yapacam çünkü cidden tırstım saçım koparsa falan zaten ince telli , uzamıyor bile riski göze alamayabilirim yani :(

sakın röfle setinin açıcısını kullanmayın.daha dün bi arkadaşın saçına kullandık bugun solugu kuaförde aldık..koyu sarı idi saçları.röfle seti ile açıp.açık sarıya boyayacaktık ama sonuç berbat.şaçlar yandı.kuaförde ancak koyu karamele boyaya bildi.:5::50:

sakın röfle setinin açıcısını kullanmayın.daha dün bi arkadaşın saçına kullandık bugun solugu kuaförde aldık..koyu sarı idi saçları.röfle seti ile açıp.açık sarıya boyayacaktık ama sonuç berbat.şaçlar yandı.kuaförde ancak koyu karamele boyaya bildi.:5::50:

Ciddimisin?? ne kadar beklettiniz saçda?cidden korktum şimdi çok riskli .. markası neydi?

Son düzenleme:
valla canm bak sana tek tavsiyem sakın kendin boyama..!! ben o hatayı lisede yaptım kendim bide normal neva colorın 10 nolu sarı saç boyasıyla boyamıştım.evet rengi baya açıldı ama saçlarım sonra uçları püskül gibi oldu kırıklar vs derken mecburen upuzun olan saçlarımı kestirmek zorunda kaldım.kısa saça alışamadım sonra çıt çıt olayına girdim.ama sarıdan vazgeçmed,im tabii kuaföre boyatıyorum ne yanık ne kırık bişey olmuyo bide bakımlar vs yapıyorum anca toparladım.yani sarı yapcaksın kendi saçlarını mahvetceksin.biraz daha bekle saçını kuaföre boyat dip boyalarını istiyosan kendin yaparsın

Back