U Uzaktankumanda Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2015 48 21 26 Ekim 2016 Konu Sahibi marselinda #21 Bende yapiyorum yoga meditasyon gibi cesitli seyleri. Yogayi internetten bakarak ogrendim ve sonrasinda kendi bedenime gore uygun hareketler buldum cesitlendirdim. Elastik derler ya hani elastik ise bedeniniz kendi pozisyonlarinizi da bulabilirsiniz
Bende yapiyorum yoga meditasyon gibi cesitli seyleri. Yogayi internetten bakarak ogrendim ve sonrasinda kendi bedenime gore uygun hareketler buldum cesitlendirdim. Elastik derler ya hani elastik ise bedeniniz kendi pozisyonlarinizi da bulabilirsiniz
O ozlemmutlu1212 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 16 Ocak 2017 7 1 38 16 Ocak 2017 Konu Sahibi marselinda #22 Merhaba kızlar, ben aşağıda linki olan youtube kanalına bi bakmanızı tavsiye ederim. Uygulamalı olarak da anlatımlar var. .... Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2017
Merhaba kızlar, ben aşağıda linki olan youtube kanalına bi bakmanızı tavsiye ederim. Uygulamalı olarak da anlatımlar var. ....
marselinda Guru Kayıtlı Üye 21 Ekim 2009 411 707 16 Ocak 2017 Konu Sahibi marselinda #23 ewet bikça wideoya baktım takip edilebilcek bi kanala benziyor :) teşekküler :)