YOGA ACADEMY'e gidenler bir bakabilir mi?

kedikuyrugu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2012
307
5
Arkadaşlar bu akşam bilgi almak için Cihangir Yoga Academy'e gittim. Fiyat bilgilerini aldım falan sonra bir form doldurttular, altına imza attım. Formda bilgi formu yazıyordu ama sonra çok zamanım olmadığı için acele çıktım merkezden. Şimdi kayıdı başlatmış mı oldum ben anlamadım? aradım tekrar merkezi sonra aklıma kurt düşünce ama açan olmadı (sanırım geç olduğu için) Var mı yoga academy e giden bi fikri olan? Sonra gitmezsem fatura çıkarmasınlar bana :KK43: off çok boş ve salak bir anıma denk geldi, böyle şeylere imza atmamak gerek biliyorum ama... Yarın tekrar arayacağım içim rahat etsin bu akşam diye bir de sizlere danışayım dedim.
Varmıdır fikri olan?

Merhaba, bizim yanimizda yoga studio açılmış. Fiyatları iyi 8 ders aylık 180 tl. Kartal merkezde çarşıya yakın oturuyorum, merak edenlere adres vere bilirim. Ben de yeni yazıldım, hoca yabancı, çok iyi, ve zayıf..galiba yoga her gün yapıyor diye.

Merhaba, Yoga Academy e düzenli gidiyorum. İlk gittiğim gün ben de form doldurdum, form sadece bilgi amaçlı. Kayıt olmuş olmuyorsunuz merak etmeyin. Yoga Academy her ay doğanın içinde festivaller organize eder, onlarla ilgili bilgi mailleri geliyor. Form doldurduysanız derse de gelin :) Yoga Academy de uygulanan Orijinal Yoga Sistemi teknikleri ile sağlığıma kavuştum, çünkü stresli bir hayatım var ve o stresi atmam yoga sayesindedir. ayrıca kilo verdim ve artık daha kuvvetliyim.. Form için merak etmeyin, kayıt veya fatura değil.. Size yakın bir Yoga Academy merkezine gelin deneyin tavsiye ederim, hoşçakalın

Arkadaşlar bu akşam bilgi almak için Cihangir Yoga Academy'e gittim. Fiyat bilgilerini aldım falan sonra bir form doldurttular, altına imza attım. Formda bilgi formu yazıyordu ama sonra çok zamanım olmadığı için acele çıktım merkezden. Şimdi kayıdı başlatmış mı oldum ben anlamadım? aradım tekrar merkezi sonra aklıma kurt düşünce ama açan olmadı (sanırım geç olduğu için) Var mı yoga academy e giden bi fikri olan? Sonra gitmezsem fatura çıkarmasınlar bana :KK43: off çok boş ve salak bir anıma denk geldi, böyle şeylere imza atmamak gerek biliyorum ama... Yarın tekrar arayacağım içim rahat etsin bu akşam diye bir de sizlere danışayım dedim.
Varmıdır fikri olan?

Merhaba, Yoga Academy e düzenli gidiyorum. İlk gittiğim gün ben de form doldurdum, form sadece bilgi amaçlı. Kayıt olmuş olmuyorsunuz merak etmeyin. Yoga Academy her ay doğanın içinde festivaller organize eder, onlarla ilgili bilgi mailleri geliyor. Form doldurduysanız derse de gelin :) Yoga Academy de uygulanan Orijinal Yoga Sistemi teknikleri ile sağlığıma kavuştum, çünkü stresli bir hayatım var ve o stresi atmam yoga sayesindedir. ayrıca kilo verdim ve artık daha kuvvetliyim.. Form için merak etmeyin, kayıt veya fatura değil.. Size yakın bir Yoga Academy merkezine gelin deneyin tavsiye ederim, hoşçakalın

Merhaba, evet dün akşam ilk dersime katıldım yoga academy de :) Cihangir şubesinde, devamı da gelecek... Evet benimde ilk amacım sinirli yapımı ve stressimi azaltmak. Umarım faydasını görürüm :)

Varmıdır fikri olan?

Merhaba ben de yoga akademinin ücretsiz deneme seansına katıldım. Formu doldurdum ama gitmedim tekrardan. Evde dvd lerini uyguluyorum. Çünkü bana yeri çok tersti. Geri dönen de olmadı bir daha.

Merhabalar,

Yoga Academy nin artık pek çok yerde merkezleri var..Dilediğinize gidip katılabilirsiniz. Ve ayrıca düzenli Orijinal Yoga Sistemi uygularsanız eninde sonunda sinirli halinizden kurtulup dengeli huzurlu ve neşeli hale kavuşuyorsunuz. Gerçek bir simya bu konuda www.yogaacademy.com.tr de katılımcı deneyimleri var onları okuyabilirsiniz ve bunlar laf veya reklam değil çünkü orada gidenlerin bilhassa tanıyorum ve değişimleri karşısında şaşkınım.. ayrıca gene Birşey yaptım Hayatım değişti adlı bir kitap çıkarıldı Yoga Academy de uzun zamandır Orijinal Yoga Sistemini uygulayıp çok radikal dönüşümlere şahitlik eden çok çeşitli kişilerin söyleşileri.. aralarında doktor, mühendis, ressam,biyolog, gibi çok farkıl gruplardan ve 70 yaşından 20 li yaşlara kadar her yaş grubundan insanların hikayeleri var...onuda hararetle tavsiye ederim bende uyguluyorum ve gerçekten çok etkili ve özellikle daha önce başka yerlere de gittim Hatha Yoga, Vinyasa Yoga, Asthanga Yoga gibi uygulamaları da denedim gerçekten sonuç alamadım ve tam tersi hoşumada gitmedi.. Ama Orijinal Yoga Sistemi ve Yoga Academy i bulunca nokta atışı oldu..hemde tüm merkezlerde ilk ders hediye gidin katılın eğitmenleri çok yardımsever size ellerinden geldiğince destek oluyorlar ayrıca merkeze gidemezseniz dvd leri var d&r larda da mevcut ben evdede dvd ile yapıyorum çok memnunum hemde hem Yoga başlangıç, orta ileri seviye var, hem nefes teknikleri, hem biyoenerji teknikleri, hem meditasyon teknikleri, hem kundalini, hem çakra teknikleri hepsini aldım ve çok güzel her biri ayrı güzel..

Doğumdan sonra spor merkezine düzenli devam edemedim. Koşu bandı v.s işe yaramadı. Kitapçıdan bir dvd alıp bir de dvd ile zayıflamayı denemek istedim. Hatta kendime verdiğim son şanstı. "zayıflama için Yoga" isimli bir dvd aldım. Yoga Academy çıkarmış. İlk yaptığım da zorlandım. Bunu bir daha nasıl yaparım dedim. Bir yandan da tüm vücudun çalışması hoşuma gitti. İlk bir iki hafta kendimi zorlayarak sonrasında ise daha rahat bir şekilde yaptım. 6. haftada 3.5 kilo verdim. Sanırım belirgin bir sıkılaşma yaptı bedenimde ve bir de canlılık ve esneklik kazandırdı. Bir de yaptıktan sonra yorgunluk olmuyor bu hoşuma gitti. Yıllarca kan ter içinde spor yapmaktan yorulmuşum. Şimdi bu dvd ile çalışmaya devam ediyorum...

X